İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
İSKENDERUN'DA RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 30 Haziran 2014, 08:44
Tarih Son Güncelleme: 30 Haziran 2014, 08:44
Editör MUSTAFA ATAV

İSKENDERUN'DA RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Etkinlik 30 gün boyunca devam edecek

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde 28 Haziran 2014 Cumartesi günü Saat:17:30'da İskenderun Anıt Alanında toplanıp Mehter eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi. Daha sonra İftar saatinde Atatürk Anıtı arkasındaki iskelede Recep Atakaş tarafından İftar yemeği verildi.

İskelede düzenlenen İftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Meclis üyeleri oruçlarını birlikte açtılar.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil iftara katılan vatandaşların rahat ve huzurlu olmalarını sağlamak ve eksiklerinin olmaması için yemeklerin dağıtıldığı standın yanında bulundu.

Uzun kuyruğa girerek yemekler tabldotta alındıktan sonra masada oturuldu. Ezan sesinin duyulmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Başkan Seyfi Dingil'de İskenderun halkıyla beraber orucunu su içerek açtı "Allah kabul etsin, herkese afiyet olsun" dedi.

İftardan bir süre sonra Atatürk Anıtında Karagöz Hacivat oyunlarıyla sunumlar yapıldı. Çocukların keyifle izlediği ve coştukları bu gösterilerin ardından sanatçı Mustafa Cihat'ın konseri ile ramazan etkinliğine devam edildi.

Sanatçı Mustafa Cihat'ı hayranlıkla dinleyip izleyen vatandaşlar alkış tutarak zaman zaman istek gönderdiler. Konserin sonunda belediye Başkanı Seyfi Dingil sahneye davet edildi günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



MUSTAFA CİHAT'IN KONSERİNİN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ


İskenderun Belediyesi Ramazan etkinlikleri... paylaşan: atavgazetesi


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi