İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
TÜRKOĞLU: "AMANOS TÜNELİ YATIRIMINDA OK YAYDAN ÇIKTI" << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 12 Şubat 2015, 01:57
Tarih Son Güncelleme: 12 Şubat 2015, 01:57
Editör MUSTAFA ATAV

TÜRKOĞLU: "AMANOS TÜNELİ YATIRIMINDA OK YAYDAN ÇIKTI"

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay'ın Payas İlçesi'nde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına kalabalık bir heyetle çıkartma yaptı.

Milletvekili Türkoğlu'nun STK'lara gerçekleştirdiği ziyaretlere; AK Parti Payas İlçe Başkanı Cihangir Yıldırım ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ın yanı sıra; AK Parti Payas Kadın Kolları Başkanı Nahide Soysal ve AK Parti Payas Gençlik Kolları Başkanı Osman Topuz, AK Parti Payas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti'li Payas Belediye Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

Milletvekili Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Payas Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı ziyaretinde Başkan Hasan Özkul ve oda üyeleri, Payas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaretinde Başkan Ali Oğuz ve oda üyeleri, Payas Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaretinde Başkan Gökhan Yiğit ve oda üyeleri, Payas Servisçilik Kooperatifini ziyaretinde Başkan Nurettin Işık ve kooperatif üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Payas Şubesini ziyaretinde Başkan Mehmet Dönmez ve dernek üyeleri, Payas Ötüyüz Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaretinde Başkan Muhammet Dede ve dernek üyeleri ile bir araya geldiler.

TÜRKOĞLU: YENİ TÜRKİYE YOLUNDA BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR, BÜYÜK YÜRÜYORUZ

Payas'ta Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretinde ilçenin nabzını tutan Milletvekili Türkoğlu; Payas'taki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda büyük Türkiye'yi inşa etme sürecinde büyük düşündüklerini ve büyük yürüdüklerini vurgulayan Türkoğlu; "Bizim Güçlü Türkiye için geleceğe yönelik büyük hayallerimiz var. O hayalleri gerçeğe dönüştürmek için de büyük düşünüyor ve büyük yürüyoruz. Büyük Türkiye'ye en güçlü mesajı ve desteği de hizmetlerle Hatay'dan vermenin gayreti ve azmi içerisindeyiz. Bu münasebetle Payas'ımızı el birliği, gönül birliği içinde, Başkan Bekir Altan'ın gayretleri, Payas Halkının güçlü desteği ve mecliste bizim yürüttüğümüz yoğun mekik diplomasisi ile ilçe yaptık. Payas'ımız çiçeği burnunda yeni bir ilçedir. Her yatırımın proje safhasından, olgunlaşma ve yatırım aşamasına gelmesi bir süreçtir. Yeni ilçemizde yepyeni kamu yatırımlarının hayata geçmesi için biz bu süreci en sağlıklı şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda Payas'ımız için bazı kamu yatırımlarını gerçekleştirdik bazılarını ise yatırım programına almak suretiyle gerçeğe dönüştürüyoruz" dedi.

AMANOS TÜNELİ YATIRIMI OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Amanos Tünel Projesi için artık okun yaydan çıktığının altını çizen Türkoğlu; "1 katrilyonluk maliyeti ile Türkiye'nin ilk 10 mega projesinden biri olan Amanos Tünel Projesi'nde ilk kazma için geri sayım başlamıştır. Bu proje bizim olmazsa olmazımıdır. CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmasını gerekçe göstererek bu projenin ertelendiğini iddia edenleri utandıracağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz milletimizin emrinde, Hatay'ımızın hizmetindeyiz. "İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın" şiarı ile istikametini çizen AK Parti'ye hiç kimse yön tayin edemez. Hataylı Hemşerilerim müsterih olsunlar. Şu an ihale sürecine gelinen bu noktada ilk kazmanın vurulmasına ramak kaldı" dedi.

PAYAS'TA 6000 KONUTLUK YENİ BİR ŞEHİR DOĞUYOR

Milletvekili Türkoğlu Payas'ın Çağlalık Mevkii'nde bulunan 400 dönümlük hazine arazisi üzerinde TOKİ kanalıyla 6000 konut inşa edileceğini vurguladığı açıklamasında; "Payas'ta adeta yeni bir şehir inşa ediyoruz. İnsanımızın rahat mekânlarda, en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olacağı bir hizmeti hayata geçiriyoruz. Şu an ilk etapta 2000 ve sonrasında da 4000 konutun inşa edileceği bu yatırım için proje safhasından yatırım aşamasına gelmiş bulunuyoruz" dedi.

Milletvekili Türkoğlu hem sel ve taşkınların oluşturacağı can ve mal kaybını önlemek hem de şehre estetik bir görünüm kazandırabilmek adına DSİ yatırımları kapsamında Payas Kuşaklama Kanalının ıslah edildiğini belirterek; "Şu an Türk Yurdu Parkı'nın yanından geçen Payas Kuşaklama Kanalı adeta devletin haşmetli yüzünü gösteren ve Payas'ımızın şanına yaraşır bir estetik anlayışla inşa edildi. Ayrıca Kurudere'nin ıslah çalışmaları da başladı. Payas Çayımız ile Hurma Esiği Deresi de yatırım planına alındı" dedi.

Türkoğlu Payas'ta öğrenci başına düşen derslik sayılarını da arttıklarını da ifade ettiği açıklamasında; "Şu an Payas'ımıza 4 okul inşa ettik. Ayrıca Payas Anadolu Lisemizin bulunduğu arazi üzerine 24 derslikli İmam Hatip Lisesi için ihale süreci tamamlandı ve okulumuzun temelini de atıyoruz" dedi.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi