İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Türk Kızılayı İskenderun şubesi 147. kuruluş yıldönümünü kutladı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 13 Haziran 2015, 12:26
Tarih Son Güncelleme: 13 Haziran 2015, 12:26
Editör MUSTAFA ATAV

Türk Kızılayı İskenderun şubesi 147. kuruluş yıldönümünü kutladı

Türk Kızılayı İskenderun şubesi 11 Haziran 2015 Perşembe günü 147. kuruluş günü münasebeti ile Kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Saat 09:00’da kendi binasının kantin bölümünde gerçekleşen basın toplantısında, Türk Kızılayı İskenderun şubesi personeli, Gençlik kolları, Kadın Kolları ile basın mensupları bir aradaydı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili bir açıklama yapan Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay şöyle konuştu: “Öncelikle katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu gün 11 Haziran 2015 Derneğimiz Türk Kızılayı 147. kuruluş günü.

Türk Kızılayı 147 seneden beri özellikle halkımızı ülkemizdeki insanlarımızı ve tüm mazlum coğrafyadaki insanlık aleminin sıkıntılarına insanlık adına iyilik götüren bir harekettir. Bu hareketin mensubiyeti içerisinde olmak, hepimiz için onur verici bir durumdur.

Bizler bugün mütevazi bir birliktelikle 147. Yılımızı kutluyoruz.

Katılımınız nedeniyle size teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı başta Ankara'da merkez olmak üzere, yurdun her noktasına dağılmış olan şubeleriyle tamamen bir uyum içerisinde aynı hedefe aynı amaca hizmet etmektedir. Her noktada görev yapan kan merkezlerimiz yurdun belli noktalarında bir afet durumunda insanımıza şifa deva sunmaya çalışan yerel afet merkezlerimiz ve afet depolarımız. Her noktada halkımızın iyi gününde kötü gününde sıkıntılı gününde mutlu gününde her şekilde yanında olmaya çalışan şubelerimizle birlikte Türk Kızılayı bir bütünlük içerisinde Türk insanına hizmet veriyor. Bundan sonra da böyle hizmet vermeye devam edecektir. diye düşünüyorum. Tekrar toplantımıza katılımınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyorum.”



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

"MEME KANSERİ" TEŞHİSİ KONULAN HASTA BAŞARILI OPERASYONLA 1 GÜNDE AYAĞA KALDIRILDI

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi