İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Samandağ Çevlik Sahiline Deniz suyu ve kumsal Temizleme makinaları getirtildi << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 15 Haziran 2015, 09:22
Tarih Son Güncelleme: 15 Haziran 2015, 09:22
Editör MUSTAFA ATAV

Samandağ Çevlik Sahiline Deniz suyu ve kumsal Temizleme makinaları getirtildi

Hatay'ın Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir: Denizi Temiz Kumsalı Temiz Bir Ortam yaratmaya çalışıyoruz

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Samandağ Belediyesi iş birliğiyle deniz suyu ve kumsalına iki adet deniz suyu temizleme teknesi ile iki adet kumsal temizleme makinesi getirildi.

Çevlik Mahallesi sahiline getirilen tekne ve makineler Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in katılımıyla hizmete sunuldu.

Başlatılan kumsal ve deniz suyu temizliğine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan destek verdi.

14 Kilo metre uzunluğuyla Dünyada ikinci büyük sahil olarak gösterilen Samandağ deniz sahili açık deniz olması sebebiyle atık çöplerle kirlenmektedir. Yaz sezonu boyunca denizden gelen atık çöplerin temizlenmesi, kirliliğe kalıcı çözüm sağlamak amacıyla deniz suyu tekne ile kumsal temizleme makinelerinin getirildiği bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş deniz suyu tekneleri ile kumsal temizleme makinelerini Çevlik Mahallesi deniz sahilinde temizlik çalışmaları başlattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Konuyla ilgili bir açıklama yaparak şöyle dedi; “Hatay’ın 190 Km. sahili var. Sürekli temiz tutmak adına iki tekne ve 55 kişilik görevli personelimiz ile bu çalışmayı deniz kaplumbağalarına zarar vermeden yapacağız” dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir turizmi önemsediklerini belirterek Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte başta vatandaşlarımıza aynı zamanda İlçemize gelecek olan yerli ve yabancı turistlere yapacağımız çalışmalarla kaliteyi yükseltmek amacında olduklarını, denizi temiz kumsalı temiz bir ortam yaratmak istediklerini söyledi.

Başkan Nehir açıklamasına şöyle devam etti; “Bu konuda çalışmalarımızın çoğunluğunu Hatay Büyükşehir belediyesi ile birlikte sürdüreceğiz. Denizimiz açık olmasından dolayı kumsala sürekli atık çöp vurmaktadır. Kumsalımızın temiz kalması için günlük görev yapan ekibimiz var. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ile birlikte Hizmete başlattığımız deniz suyu ile kumsal temizleme makinelerinin sahilimizin temizliğine önemli bir katkı sunacağını düşünüyorum.”



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi