İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
KARDEŞLİK SOFRALARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 27 Haziran 2016, 06:34
Tarih Son Güncelleme: 27 Haziran 2016, 06:34
Editör MUSTAFA ATAV

KARDEŞLİK SOFRALARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

KARDEŞLİK SOFRALARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU


BAŞKAN SAVAŞ, RAMAZAN'IN BEREKETİYLE KURULAN MÜTEVAZI KARDEŞLİK SOFRALARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’ın her köşesinde kurduğu iftar sofralarıyla mübarek Ramazan ayının bereketini ve paylaşım kültürünü ilk günden itibaren yaşatmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın hemşehrileriyle Ramazan’ın huzurunu ve bereketini paylaştığı 'Kardeşlik Sofrası', 25 Haziran Cumartesi günü Antakya İlçesi Atatürk Parkı’nda kuruldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftara, Başkan Savaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, HBB daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

İFTAR ÖNCESİNDE BARIŞ, BİRLİK VE HUZUR İÇİN DUALAR EDİLDİ

Yoğun katılımla gerçekleşen iftarda vatandaşlara, tavuklu pilav, kuru fasulye, yayla çorbası ve tatlı ikram edildi. Barış, birlik beraberlik ve huzur için edilen duaların ardında oruçlar hayırlara vesile olması dileğiyle açıldı.

BAŞKAN SAVAŞ, RAMAZANIN TÜM İNSANLIĞA BARIŞ VE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ ETTİ

Başkan Savaş, mübarek günlerin huzurunu hemşehrileriyle paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ramazan’ın paylaşım anlayışının daima yaşatılması gerektiğinin altını çizdi. HBB olarak özlenen eski Ramazanları aratmayacak etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Başkan Savaş, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış getirmesini dileyerek hemşehrilerinin Ramazan Ayı'nı bir kez daha tebrik etti.

BAŞKAN SAVAŞ'IN TOPLUMSAL KAYNAŞMAYA VESİLE OLAN SOSYAL ANLAYIŞI TAKDİR TOPLADI

İftar etkinliğine katılan Antakyalılar, HBB’nin düzenlemiş olduğu Ramazan’ın hissiyatına uygun ve mütevazı iftar etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerle toplumsal kaynaşmaya vesile olan Başkan Savaş'a teşekkürlerini ilettiler.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi