İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Antakya Zabıta Teşkilatı' kuruluş yıldönümünü kutladı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 08 Eylül 2013, 17:44
Tarih Son Güncelleme: 08 Eylül 2013, 17:44
Editör MUSTAFA ATAV

Antakya Zabıta Teşkilatı' kuruluş yıldönümünü kutladı

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıldönümü düzenlenen bir dayanışma gecesi ile kutlandı.

            Harbiye Hidro Tesisleri'nde düzenlenen dayanışma gecesine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, Payas Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kaan, Antakya Belediyesi Meclis Üyeleri Raci Coşkuner, Süleyman Üstün, Zeki Berber, Ahmet Kanlı, Rıfat Dönmezalp, Ali Alkan, Hasan Hocamoğlu, Halit Balıkçı, Suphi Bayır, İsmail Karaoğlu, Necdet Bök, Mehmet Akgül, Antakya Belediyesi Zabıta Müdürü Recep Asıl, emekli olan zabıta personeli ile çevre belde ve belediyelerin zabıta teşkilatı temsilcileri katılım gösterdi.

         Gecenin açılış konuşmasını yapan Antakya Belediyesi Zabıta Müdürü Recep Asıl, bu gecenin Zabıta Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıldönümü nedeni ile organize edildiğini belirterek, "Zabıta, halkla birlikte kamu görevi yapan bir birimdir. Bu nedenle özellikle zabıtanın yetkili olduğu alanlarda hiç kimseyi incitmeden gece gündüz demeden görev yaptığı esnada, esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil, yardımcı ve destek olmalarını bekliyor, istiyoruz. Hedefimiz ceza yazan değil, çözüm bulan ve halkımızın gerçek manada anlayabileceği, sevip ve saygı duyduğu bir teşkilat olabilmektir. Bu güzel şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için bizlerin yanı sıra her yaştan insanımızın el ele vermesi gerekiyor. Zabıta Teşkilatımızın yıldönümünü kutlar, gece gündüz demeden özveri ile çalışan, çalışma arkadaşlarıma ve geceye katılım gösteren meslektaşlarımın görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

          Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, gecede yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatı'nın halkın huzur ve sağlığı için 7 gün 24 saat görev yaptığına dikkat çekerek, "Zabıta Teşkilatı Belediyelerin en önemli birimlerinden biridir. Zabıta memurlarımız, sorumlu olduğu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden büyük azim ve titizlikle çalışma örneği sergilemektedir. Güvenli ve başarılı geleceklerin inancı ile tüm Zabıta Teşkilatımızın yıldönümünü kutlar, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveri ile çalışan ve bu zor mesleği yapan arkadaşlarımızın bu gecesini ve zabıta haftasını kutlarım. Emeğinize sağlık" dedi.

      Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, konuşmaların ardından masaları tek tek dolaşarak emekli olan zabıta personelleri ile sohbet etti ve halen görevde olan zabıta memurlarının zabıta haftasını kutladı.
           Gecede gerçekleştirilen slayt gösterisi ile Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin çalışmaları katılımcılara gösterildi.

      BAŞKAN SAVAŞ PERSONELİ İLE HALAY ÇEKTİ
     Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Zabıta Teşkilatının bu özel günüde personelini yalnız bırakmayarak, oyunlar oynadı ve halay çekti. Başkan Savaş neşeli bir ortamda geçen gecede, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, emekli ve halen görevde olan zabıta personeli ile pistte yerini alarak halay çekti ve oyun oynadı. Başkan Savaş'ın personeli ile sıcak bir ortamda bir arada olması ve kutlama coşkusuna ortak olması zabıta teşkilatını mutlu etti.

        DAVETLİLERE KATILIM BELGESİ VERİLDİ
       Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Zabıta Müdürü Recep Asıl ile birlikte, kutlama programına katılan Meclis üyelerine, Başkan yardımcılarına, emekli olan ve halen il genelinde görev yapan zabıta teşkilatı mensuplarına katılım belgelerini vererek, geceye katılmalarından dolayı teşekkür etti.

<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret İGC’den Başkan Dönmez’e ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'e nezaket ziyaretinde bulundu

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi