İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Büyük Payas'ın Büyük Bayramlaşması << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 20 Ekim 2013, 00:17
Tarih Son Güncelleme: 20 Ekim 2013, 00:17
Editör MUSTAFA ATAV

Büyük Payas'ın Büyük Bayramlaşması

Payas Kaymakamlığı çatısı altında düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma töreni Payas Fahrettin Altay İlkokulu bahçesinde yapıldı.

Bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bölge Milletvekilleri, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe daire Müdürleri ve Payaslı vatandaşlar katıldı.

Tüm vatandaşlar için hazırlanan Bayramlaşma alanında kurban etinden kavurma ikram edildi.

Payas Kaymakamı İrfan Demiröz yaptığı konuşmada; "Bugün iki bayramımızı birlikte coşku ile kutluyoruz, ilki ilçe oluşumuzun bayramı diğeri bereketin, bolluğun, sevgi ve birlikteliğin sembolü Kurban Bayramı. Mevla'mKurban Bayramımızı ilçemize hayırlı işlerimizin başlangıcı olarak kabul buyurur inşallah.

"Paris'e Gideceğinize Payas'a Gidin"

Sayın Bakanım, malumlarınız olduğu üzere, Bayramlar umuttur, özlemdir, berekettir. Sizin ve ekibinizin nasıl ki dünyanın ve Türkiye'mizin her köşesine adaleti, hak ve hakikati nasıl ektiyseniz Payas'ı ilçe yapmakla bu meydanda görüleceği üzere Payas'ın 7 den 70'e gönüllerine de asla yıkılmayacak sevgi sarayları yaptınız. Bugün teşriflerinizle de her zaman olduğu gibi Payas'lıların sevincini çoğaltınız, umutlarını ve özlemlerini gerçekleştirdiniz. Bundan sonra da yapacağınız özellikle sağlık, turizm ve altyapı yatırımlarınızla "Paris'e Gideceğinize Payas'a Gidin" sözünü dedirtecek yardımlarınızı bu coşku ile istiyoruz. Sizlere gönülden dualarımızı ediyor sizleri gönülden alkışlıyoruz.

Değerli Payaslı kardeşlerim, Hatay Valimiz Sayın Celalettin Lekesiz'in sizlere Bayram selamlarını, sevgilerini ve saygılarının olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.

Değerli Kardeşlerim, bugünlerde yüreğinizi ellerinizi her zamankinden daha fazla açın, açın ki bu mutlu ve kutlu günler ilçemize hayırlı yatırımlar ve bereketler getirsin, çünkü "Cennetin kapıları herkese açıktır, yeter ki; İsteyelim, Çalışalım ve dua edelim".

Sayın Bakanım, Biz Payas'ta yaşayan her fert olarak sizlerden ve ekibinizden razıyız, Mevla da sizlerden razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta zâtıalilerinizin, ve ekibinizin bayramını kutluyor, Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun, her zaman ki yolunuz ak ve pak olsun diyor, ilçemiz adına şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz. Sağ olun var olun."

Payas Bölgenin Baş Şehri Olacak

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Payas'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, yaptığı konuşmada; "Değerli kardeşlerim, Payas ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmet alanları bildirildi, bugüne kadar sizlere karşı her zaman dürüst olduk yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. İlçelik konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedik Allaha Şükür Payasımız ilçe oldu. Kaymakam Bey hizmette çıtayı yüksek tuttu, Allah nasip ederse Payas'ı sadece tabelada ilçe olarak bırakmayacağız, bütün Devlet kurumları ve birimleri ile verimli faaliyete geçmesi boynumuzun borcudur. İkinci olarak Payas'ı bu bölgenin, körfezin, Doğu Ak denizin yıldızı yapmak bölgenin baş şehri yapmak boynumuzun borcudur sizlere söz veriyorum" Dedi.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti

İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti İGC Başkanı Diyap Atar'dan Hatay Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyareti

HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ

HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ HBB BAŞKAN ADAY ADAYI BİROL ERTEM İGC'Yİ ZİYARET ETTİ CHP'nin Hatay Büyükşehir Aday adaylarının her birisi...

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi