Başkan Adayı Fatih Tosyalı: “GÖREVDEN DEĞİL, GÖNÜLDEN!”


Açıklama: AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı “GÖREVDEN DEĞİL, GÖNÜLDEN!”
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:08
Site: İskenderun ATAV Gazetesi
URL: http://www.atavgazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=635



Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda Boyacı esnafı ile bir araya geldi. Birlikte simit yiyip, çay içerken, talep ve beklentilerini dinledi.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, partililer ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte yoğun seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tosyalı, iyi niyetle yola çıktıklarını ve güzel projeler hazırladıklarını, bunları önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını belirtti. Tosyalı, "Çıktığımız bu yolda Rabbim bizi utandırmasın, yaptığımız, yapacağımız güzel işlerde de bizi muvaffak kılsın diye dua ediyoruz” dedi. Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Boyacı esnafıyla simit yedi, çay içti. Esnafın sorunlarını da dinleyen Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlerde İskenderun’un hak ettiği hizmete kavuşması için destek olmalarını istedi.

İSKENDERUN PLAJA KAVUŞACAK!

Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra Evimiz İskenderun Süpürge Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ayşe Figen Arlı ve yönetimiyle buluştu. İskenderun’a dair yönetim ilkesini anlatan Tosyalı, “İskenderun’a plaj yapmak istiyoruz. Kültür sanat faaliyetlerinin icra edileceği, Kadın Eğitim Merkezlerimiz olacak. Yeşil çevre bilincini İskenderun’a yayayacağız. Çocuklarımız için her mahallede Çocuk kulüplerimiz olacak. Açık hava sinemalarımız olacak. İnsanlarımıza her alanda dokunacağız. Gönül belediyeciliğinden kastımız budur” diye konuştu.