İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


Eğitimin Lideri DOĞA KOLEJİ İskenderun'da

Açıklama : Yenilikçi yaklaşımları ve teknolojiye yaptığı yatırımlarıyla eğitimde fark yarattığı görülen Doğa Koleji, iskenderun'da yepyeni bir kampüsün açılışıyla ilgili 13 Mart Cuma günü saat:10:'da İskenderun Yalı Restaurant'ta tanıtım lansmanını gerçekleştirdi.

Düzenlenen lansmanda İskenderun Doğa Koleji Lisanslı Okul Kurucusu Özcan ASLAN, Basın mensuplarına İskenderun'a kazandırdığı Kolej ile ilgili anlatımlarda bulundu ve görevlileri tanıtarak görev ve isimlerini bu şekilde anlattı:

"İskenderun Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü: İnayet DİNGİLTEPE

İskenderun Doğa Koleji Lise ve Orta Okul Müdürü Çayan ÇAY

Genel Müdürlük Kurumsal Gelişim Yöneticileri: Murat İNCİ, Esra KARAASLAN, Tülay ÇUBUKÇU

İskenderun Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi: Tuğçe ASLAN Kurucular: Özcan ASLAN, Kazım Yıldız

İskenderun Doğa Koleji Tesis Müdürü: Çetin HEPBIÇAKÇI"

Daha sonra İskenderun Doğa Koleji tanıtımına yönelik konuşma yapılarak şöyle denildi:

"Doğa Koleji, yeni kampüsleriyle Türkiye'nin her ilinde vizyon sahibi eğitim imkanı sunuyor!

İSKENDERUN Kampüsü 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrencilerle buluşuyor!

Eğitim sektöründe 12. yılını geride bırakan, yeniliklerin öncüsü Doğa Koleji, modern eğitim modeli, misyonu ve sayıları her geçen gün artan kampüsleri ile ayrıcalıklı eğitimi Türkiye geneline taşımaya devam ediyor. iskenderun Doğa Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda kapılarını açıyor.

12 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampüsleriyle büyümeye devam ediyor. 2014-2015 eğitim yılında yaklaşık 70 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji "Doğa Konseptli Eğitim Modeli" ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencisine, hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan İskenderun Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacak.

Son teknolojiyle eğitim İskenderun'da!

Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonu ile ilerleyen Doğa Koleji, İskenderun'da ki kampüsünde teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor.

İskenderun Doğa Koleji; fiber İnternet kullanımı, Android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 52 dersliği ile öğrencilerine interaktif eğitim imkanı sağlıyor.

10.950 metrekare kapalı alanı içerisindeki İskenderun Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, açık-kapalı spor salonları, sanat sokağı, bilim labaratuarları,tasarım sınıfı,bilişim dersliği,anasınıfına özel kapalı oyun alanı,satranç atölyesi, kafeteryası, 330 kişilik konferans salonu,620 kişilik yemekhanesi ve öğrencileri "Doğa Konseptli Eğitim" vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği yer alıyor."
Anahtar Kelimeler : Eğitimin Lideri DOĞA KOLEJİ İskenderun'da  
Kategori : EĞİTİM
İzlenme : 1737
Tarih : 16 Mart 2015
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi