İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde coşkulu Mezuniyet Töreni

Açıklama : İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 03 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 17:00’de okul içindeki sahasında 204 mezun olacak olan öğrenciye mezuniyet töreni düzenledi.

Müdür yardımcısı Özlem Cabbaroğlu’nun organize ettiği mezuniyet törenine mezun olacak olan öğrenciler, öğretmenler, okul müdürü Ragıp Kahan, müdür yardımcısı Bestami Bölür, diğer müdür yardımcıları, okulun idari kadrosu ve öğrenci velileri ile davetliler katıldı.

Düzenlenen törenin sunuculuğunu başarılı öğrencilerden Sema Coşkun ve Mehmet Mert Günay yaptı

Sunucular kısa bir konuşmadan sonra 2014 - 2015 mezun olacak olan öğrencileri sınıflarına göre isimlerini okuyarak törendeki yerlerine geçmeleri için davet ettiler.

Müzik eşliğinde sıra halinde gelen mezun olacak öğrenciler yerlerini aldıktan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.


İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ragıp Kahan günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaparak tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu ve mezun olacak olan 204 öğrenciye bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Mezun olan öğrenciler adına konuşmayı İnci Gül adlı öğrenci yaptı. İnci Gül konuşmasında anlamlı sözleri ile törene katılanlara duygulu anlar yaşatarak büyük alkış aldı.

Yapılan konuşmalardan sonra Bayrak Flama devir teslim töreni gerçekleştirildi ve başarılı öğrenciler isimleriyle sahneye davet edilerek öğretmenler tarafından belgeleri verildi.

Coşkulu geçen törende belgelerini alan öğrenciler velileri tarafından fotoğraf çekildiler ve müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatarak gönüllerince mezuniyetlerini kutladılar.
Anahtar Kelimeler : İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde coşkulu Mezuniyet Töreni  
Kategori : EĞİTİM
İzlenme : 1780
Tarih : 08 Haziran 2015
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi