İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


Saadet Partisi Hatay'da 1 Kasım seçimlerine katılacak 10 Milletvekili adayını tanıttı

Açıklama : Hatay’da 1 Kasım Seçimleri için çalışmaları kapmasında basınla bir araya gelen Saadet Partisi seçime katılacak 10 Milletvekili adayını tanıttı.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE yaptığı açıklamada ; “Yüreğinin sesini dinle saadeti duyacaksın” sloganıyla seçim çalışmalarına Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı olarak Milletvekilleri adaylarımızla teşkilatlarımızla seçime hazırız İlçe İlçe Mahalle Mahalle sahalardayız meydanlardayız” dedi.

Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE konuşmasına şöyle devam etti: “En iyi neticeyi almanın gayreti içindeyiz ve en iyi sonucu alacağımıza inancımız tamdır. Milletvekili adaylarımız mazisi temiz toplum içinde sevilen saygı duyulan adaylarımızdır. Ben adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum “ dedi ve 1 Kasım seçiminde katılacak olan adayların isimlerini okudu. Daha sonra seçime katılacak milletvekili adayları kendilerini tanıttı.

Yardımcı Doçent Doktor Necmettin ÇALIŞKAN’da bir konuşma yaparak açıklamalarda bulundu.
Anahtar Kelimeler : Saadet Partisi Hatay'da 1 Kasım seçimlerine katılacak 10 Milletvekili adayını tanıttı  
Kategori : SİYASET
İzlenme : 1602
Tarih : 18 Ekim 2015
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi