İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


BERGAMOT ÇİFTLİK AYAKÜSTÜ KAHVALTILIK AÇILDI

Açıklama : BERGAMOT ÇİFTLİK AYAKÜSTÜ KAHVALTILIK AÇILDI

Kentimiz İskenderun Yenişehir Mahallesi 19. Sok. No: 19'daki adreste Bergamot Çiftlik isimli yöresel doğal gıda ürünleri satış yeri açıldı.

Ayaküstü Kahvaltılık tadları İskenderun’lularla buluşturmak için Bergamot Çiftlik işletmesini hizmete geçiren Ali Serkan HADDUR İskenderun’da ilk olmanın verdiği heyecanla doğal, güzel ve lezzetli ürünleri açılış yaparak ve tanıtarak satışa sundu.

28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Saat 15:00’te yapılan açılış törenine İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, İskenderun 1 No.lu Kredi ve Kefalet Başkanı Şaban KEKEÇ, İskenderun Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mustafa ÇÖLOĞLU, TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve yönetim kurulu üyelerinden Mustafa ALTUN ile diğer üyeler ve Payas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali OĞUZ ve davetliler katılım sağladılar.

Açılış konuşmasını İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YILMAZ yaparak yeni açılan Bergamot Çiftlik’in İskenderun’a hayırlı olmasını diledi ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Açılış Kurdalesini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YILMAZ ile TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN birlikte kesti.

İşletmeci Ali Serkan HADDUR davetlilere ürünlerini gezdirdi tanıtımını yaparak bilgi paylaşımında bulundu. Ürünleri inceleyen davetliler işletmeyi tebrik ettiler, sohbetlerde bulundular ve alışveriş yaptılar.

İşletmeci Ali Serkan HADDUR, Şarküteri, Kahvaltı ve Brunch Lokantası şeklinde yöresel lezzetleri sunan Bergamot Çiftlik’te Baharat, Bakliyat, Bal, Ekşi, Kurutulmuş ürünler, Pekmez, Peynir, Reçel, Sabun, Salça, Şurup, Turşu ve Zeytin çeşitleri gibi ürünlerinin organik ve yöresel olduğunu söyledi.
Anahtar Kelimeler : BERGAMOT ÇİFTLİK AYAKÜSTÜ KAHVALTILIK AÇILDI  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1518
Tarih : 30 Mayıs 2016
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi