İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


İSKENDERUN PARK FORBES ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞINI YAPTI

Açıklama : İSKENDERUN PARK FORBES ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞINI YAPTI

İskenderun Sahilinde PARK FORBES İsimli Alışveriş ve Yaşam Merkezi törenle hizmete girdi.

MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması ile Şehrimizde Zelluh olarak bilinen yatırımcı ailenin gayretleri ile İskenderun’a kazandırılan PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezi 17 Haziran 2016 Cumartesi günü Saat 14.00’te açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Açılışa Zelluh Ailesinin yanısıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin gibi çok sayıda Antakya ve İskenderun’dan protokol üyeleri, işadamları ve davetliler katılım sağladılar.

PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezinin açılış konuşmalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, bölgemizde gerçekleştirdikleri bu yatırımdan dolayı Zelluh ailesine teşekkür etti, hayırlı uğurlu olmasını diledi ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

PARK FORBES AVM’nin Açılış kurdelesi kesiminden sonra Zelluh Ailesi, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaşı ve Protokol üyelerini beraberce alışveriş merkezini gezdirdi. Başkan Savaş, işletmeleri ziyaretinde Migros ve bazı mağazaların da açılışını yaparak hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundu ve sohbet etti.

Başkan Savaş törenden sonra AVM den ayrılırken Zelluh Ailesi tarafından katılımlarından dolayı duydukları memnuniyet dile getirildi ve teşekkür edilerek uğurlandı.

Açılış heyecanı bütün gün devam etti. Zelluh Ailesi, bazı protokol üyeleri ve davetliler ile birlikte hoş sohbetlerde bulunarak AVM’nin tanıtımı ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Bazı mağazaların düzenlemiş olduğu açılış kurdelesini de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ile mağaza yöneticileri birlikte kestiler. Başkan Cıncık, mağaza sahiplerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak bereketli kazançlar diledi.

PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezinin katılımcılar tarafından çok beğenildiği gözlendi.

Bugünkü açılışın kısmi açılış olduğu, 6 ay sonra Turizm Kompleksinin de tamamlanmasından sonra büyük bir tören hazırlanacağı söylendi.
Anahtar Kelimeler : İSKENDERUN PARK FORBES AVM ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞINI YAPTI  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1738
Tarih : 19 Haziran 2016
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi