İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


ÜLKÜCÜLER İSKENDERUN’DA İFTARDA BULUŞTU

Açıklama : ÜLKÜCÜLER İSKENDERUN’DA İFTARDA BULUŞTU

İskenderun Ülkü Ocakları tarafından 17 Haziran 2016 Cuma günü İsa taş Plazada iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, MHP Hatay il başkanı Lütfi Kaşıkçı, il ocak başkanı Metin Taşçı, il ocak Asena teşkilat başkanı Nazife Tuzluoğlu, ilçe başkanları, ilçe ocak başkanları, sendika ve vakıf başkanları ile çok sayıda ülkücü davetli katıldı.

İsa taş Plaza'da düzenlenen programda yoğun katılımdan dolayı boş yerlere ek masalar konularak iftar sofraları kuruldu.

iftarda bir araya gelerek ney dinletisini huzurla dinleyen samimi bir ortamda sohbetlerde bulunan ülkücüler elleri semaya açarak Başbuğ Alpaslan Türkeş’in iftar duasından sonra ezanın okunmasıyla oruçlarını açtılar.

İftar yemeğinden sonra İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu yaptığı konuşmada düzenlemiş oldukları bu birliktelik yemeğine katılan tüm dostlara teşekkür etti ve “Ülkemizin zor günlerinden Türkiye cumhuriyetinin yıkılmaz kalesinde bir Mehmetçik ve Polis olmak nasip oldu. Biz imanı ve ilahı olan Müslüman Türk gençliği olarak ülkemizin bölünmez bir bütün olduğunu tüm dünyaya duyurmak ve mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz Allah türkü korusun ve yüceltsin” dedi.

Daha sonra Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı ve MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’da kürsüye çağrılarak konuşma yaptılar.
Anahtar Kelimeler : ÜLKÜCÜLER İSKENDERUN’DA İFTARDA BULUŞTU  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1449
Tarih : 20 Haziran 2016
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi