İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


400 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Açıklama : 400 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

HBB'NİN ANAVATANA KATILIŞIMIZIN YILDÖNÜMÜNDE DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİ KAPSAMINDA 400 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Hatay’ın Anavatana katılışı münasebetiyle gerçekleştirilen 'Geleneksel Sünnet Şöleni'nin kapanış töreni HATMEK Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş'ın yanı sıra, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Sait Ünal, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

GELENEKSEL HALE GELEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

HBB Mehteran Takımı'nın marşlarıyla başlayan etkinlikte, Yusuf Esatoğlu yaptığı Kur-an'ı Kerim tilaveti ile katılımcıların maneviyatına seslendi. Daha sonra oyun havaları eşliğinde halay çeken vatandaşlar çocuklarının bu mutlu gününde doyasıya eğlenme imkanı yakaladı.

HATAY'IN ANAVATANA KAVUŞMASININ 77. YILDÖNÜMÜ, MADDİ İMKANLARI YETERSİZ AİLELERİN ÇOCUKLARINI SÜNNET ETTİRMESİNE VESİLE OLDU

Başkan Savaş öncülüğünde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket eden HBB, maddi imkansızlıklar nedeniyle sünnet ettirilemeyen toplamda 400 çocuğun uzman doktorlar tarafından sünnet edilmesini sağladı.

Ailelerin büyük mutluluğuna vesile olan Başkan Savaş, şölenin gerçekleştiği salonda hemşehrileri tarafından büyük teveccüh ve alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN SAVAŞ'A ÇOCUKLARDAN ÖZEL İLGİ

Başkan Savaş, kendisine yoğun ilgi gösteren ve büyük bir hayranlık ile izleyen sünnetlik çocuklarla tek tek ilgilenerek, erkekliğe ilk adımlarını atan miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplu sünnet şöleni ile nitelikli sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Savaş öncülüğündeki HBB'nin organizasyonunda, konuklara pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Minikler HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı sanatçılarının renkli kostümler eşliğinde büründüğü masal kahramanları ve palyaçolar ile hem hayatlarında iz bırakacak bu anlamlı günün stresini üzerlerinden attı hem de sanatçılarla bol bol fotoğraf çekilme imkanı yakaladı.

BAŞKAN SAVAŞ: ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATAN ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Sünnet Şöleni münasebetiyle konuşan Başkan Savaş, "Toplu Sünnet Şöleni'nin bugün son günü. Hatay'ımızın Anavatan'a katılışının 77. Yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu şölende çocuklarımız bugün erkekliğe ilk adımlarını attılar. Ben sünnet olan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızın tarihini bilmesi, vatanına, milletine sadık ve insanı seven bireyler olmasını diliyorum. Bu şuurla büyüyen çocuklarımızın memleketimize hayırlı olmalarını ve bahtlarının açık olmasını temenni ediyorum. Umuyorum ki bu sıkıntılı günlerden de bir an önce kurtuluruz. Allah bize ne bayrak ne de vatan kaygısını yaşatmasın. Hatay'ımızın Anavatan hasretinin bitiminin 77. Yıldönümünü kutluyorum. Ayrıca etkinlikte emeği geçen başta sağlık ekipleri olmak üzere tüm personelimizi tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

MİNİKLER SÜNNET HEDİYELERİNİ BAŞKAN SAVAŞ'IN ELİNDEN ALDI

Şölenin finalinde Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş, şölen kapsamında sünnet olan çocuklara hediyeler takdim etti.
Anahtar Kelimeler : HBB'NİN ANAVATANA KATILIŞIMIZIN YILDÖNÜMÜNDE DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİ KAPSAMINDA 400 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI  
Kategori : YAŞAM
İzlenme : 1741
Tarih : 24 Temmuz 2016
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi