İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


KAYBETTİĞİ ÇANTASI BULUNUNCA DÖRTYOL BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ DOLU SÖZLERLE TEŞEKKÜR ETTİ

Açıklama : KAYBETTİĞİ ÇANTASI BULUNUNCA DÖRTYOL BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ DOLU SÖZLERLE TEŞEKKÜR ETTİ
İçinde Altın, Para, Kimlik, Banka Kartları ve kıymetli eşyaların olduğu çantasını kaybeden Ümmühan İNCESU adlı Bayan, Dörtyol Belediyesi’nin yaptığı anons ile çantası bulununca çok sevindi ve Dörtyol Belediyesine övgü dolu sözlerle teşekkür etti.
14 Aralık 2017 Perşembe günü Dörtyol ilçesinde Aracıyla yolda seyir halindeyken farkında olmadan aracının bagajının açılması sonucu çantasını düşürüp kaybeden Ümmühan İNCESU adlı Bayan büyük üzüntü içerisindeydi.
İçinde Altın, Para, Kimlik, Banka Kartları ve kıymetli eşyaları olan çantasının bulunması için Dörtyol Belediyesi’nden yardım istedi.
Kaybettiği çantanın Şokunda olan Ümmühan İNCESU adlı bayanın müracaatına duyarlı şekilde ilgilenen Dörtyol Belediyesi şehir hoparlörlerinden anons yaptı.
Yapılan anonsu duyan çantayı bulan vatandaş Dörtyol Belediyesine gelerek yetkililere ulaşarak çantayı sahibine verilmesi için teslim etti.
Daha sonra Dörtyol Belediyesi yetkilileri çantasının bulunduğu müjdesini Ümmühan İNCESU adlı bayana ilettiler. Kısa sürede iki kişi ile birlikte Dörtyol Belediyesine gelen Ümmühan İNCESU adlı bayan başkanlık odasında Yazı İşleri Müdürü Adnan TOKSOY ile Başkan Yaşar TOKSOY’un yerine vekâleten bakan Belediye Başkan vekili Faik ASLAN’dan, içinde kıymetli eşya, para ve banka kartları olan çantasını kimlikteki doğru tespitten sonra teslim aldı.
Çantasının bulunmasına çok sevinen Ümmühan İNCESU önce heyecanla çantasını kontrol etti. İçinde çok değer verdiği Altın, Para ve kıymetli eşyalarını yerinde eksiksiz bir şekilde görünce çok mutlu oldu ve şunları söyledi: “Allah Razı olsun, Teşekkür ederim Dörtyol Belediyesine bu kadar hassasiyetli davrandığı için, itinayla ilgilendikleri için, Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın dedi”
Nasıl bulunduğu konusunda çantayı bulan vatandaş şunları söyledi: “Dörtyol’da Lider Nakliyat Ünal Yıldırım’ın işyerinden çıkmış Tarz Halı Mağazasına doğru aracımızla gidiyorduk. Seyir halinde iken önümüzde Bagajı açık bir araçtan torba gibi bir şeyin düştüğünü gördük ve yola düşen şeyi ezmemek için ortalayıp araçla seyrimize devam ettik. Aracın altından sürtünme sesinin çıkmasıyla aracımızı kenara çekip durdurduk. Aracın alt motor kapağına takılıp sürtünme sesi çıkaranın çanta olduğunu gördük. Sahibine vermek üzere çantayı düşüren araca yetişmeye ve aramaya başladık. Arama esnasında Dörtyol Belediyesinin hoparlöründen yapılan anonsu duyunca Dörtyol Belediyesi’ne gelerek içinde Altın, Nakit Para, Kimlik gibi kıymetli eşyaların olması nedeniyle durumu anlatarak çantayı başkanlığa teslim ettik” dedi.
İçerisinde Altın, Nakit Para ve kimlikleri bulunan çantasına kavuşan Ümmühan İNCESU, Çantasını bulup getiren vatandaşa ve Dörtyol Belediyesi Başkan vekili Faik ASLAN’a, Yazı İşleri Müdürü Adnan TOKSOY’a duyarlı ve hassas davranışlarından dolayı teşekkür ederek, “İnsanlık ölmemiş, Allah hepinizden razı olsun” dedi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çantayı bulup getiren vatandaş ta, içerisinde Altın, Nakit Para, kimlik gibi Kıymetli eşyaların olduğu çantanın sahibine kavuşturmanın insanlık görevi olduğunu vurgulayarak, bu davranışından dolayı kendisini kutlayan Dörtyol Belediye Başkan vekili Faik ASLAN’a ve Yazı İşleri Müdürü Adnan TOKSOY’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Anahtar Kelimeler : Ümmühan İNCESU KAYBETTİĞİ ÇANTASI BULUNUNCA DÖRTYOL BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ DOLU SÖZLERLE TEŞEKKÜR ETTİ  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1484
Tarih : 18 Aralık 2017
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi