İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
HATAY’IN SPORDAKİ GELECEĞİ BAŞKAN SAVAŞ’A EMANET << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 01 Haziran 2016, 23:22
Tarih Son Güncelleme: 01 Haziran 2016, 23:22
Editör MUSTAFA ATAV

HATAY’IN SPORDAKİ GELECEĞİ BAŞKAN SAVAŞ’A EMANET

HATAY’IN SPORDAKİ GELECEĞİ BAŞKAN SAVAŞ’A EMANET

Hatay’a sportif manada kazandırdığı tesisler ve ilimizden yetişen sporcuların yerel, bölgesel ve ulusal müsabakalarda başarılar elde etmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilimizin futboldaki temsilcilerinden Hatayspor’un geleceğine önem veriyor.

Hatayspor Kulübü Başkanı Aydın Toksöz ve Hatayspor eski Başkanı Jan Baram ile yönetim kurulu üyeleri, Hatay’a sporda altın çağını yaşatıp spora sunduğu desteklerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Savaş’ı ziyaret ederek, Hatayspor’un geleceğini masaya yatırdı.

31 Mayıs Salı günü Hatay Meslek Edindirme Kursları’nda (HATMEK) gerçekleşen ziyarete Başkan Savaş ve Hataysporlu yöneticilerin yanı sıra HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve İdari Menajer Erdal Oktay katıldı.

ESKİ BAŞKAN BARAM’DAN HATAYSPOR’A NEFES ALDIRACAK CÖMERT HAMLE

Hatayspor’un eski ve yeni başkanlarının bir araya geldiği buluşmada kulübün gelecekte başarılar elde ederek adına yaraşır şekilde üst liglerde olması ve elde edilecek başarıların kalıcı olması için protokol imzalandı. Eski Başkan Baram, Hatayspor’a bugüne kadar verdiği destekler ile ilgili alacağının bir kısmından feragat ederek, kalan alacaklarını da uzun dönem içerisinde tahsil edeceğini bildirdi.

Sezonun son maçlarında ortaya koyduğu başarılı performansla lige tutunan ve önümüzdeki sezonda da Türkiye İkinci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Hatayspor’un içinde bulunduğu kriz ortamından çıkmasında büyük pay sahibi olan Başkan Savaş, Hatayspor’un eski ve yeni başkanlarını bir arada görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN SAVAŞ: JAN BARAM GERÇEK BİR HATAYSPORLU OLDUĞUNU KANITLAMIŞTIR

Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “Hatayspor’a emek veren başkanlarımızdan Jan Baram, alacaklarının bir kısmından vazgeçerek Hatayspor’a derin bir nefes aldırmıştır. Bu örnek davranışı ile gerçek bir Hataysporlu olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki yıllarda Hatayspor hak ettiği yerde olacak. Elde edilecek başarıların kalıcı olması için biz de üstümüze düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” diyerek Hatayspor’un yeni bir yapılanma içerisinde başarılar elde etme noktasında hazır bir şekilde mücadeleye hazır olduğunu kaydetti.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi