İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
HATAYLI HAKEMLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A SPORTİF TEŞEKKÜR ZİYARETİ << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 11 Temmuz 2016, 23:42
Tarih Son Güncelleme: 11 Temmuz 2016, 23:42
Editör MUSTAFA ATAV

HATAYLI HAKEMLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A SPORTİF TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HATAYLI HAKEMLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A SPORTİF TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sportif arenada önemli bir rol üstlenen hakem camiasının önemli derneklerinden biri olarak göze çarpan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFGHD) Hatay Şubesi yeni Yönetim Kurulu üyeleri, 11 Temmuz Pazartesi günü Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Meslek grubu temsilcileriyle her fırsatta bir araya gelerek hizmet istişareleri gerçekleştiren Başkan Savaş’ı TFFGHD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Bilgil, Özhan Mısırlıoğlu, Serkan Gözel, Metin Sugurtin; İl Hakem Kurulu Başkanı Şenol Kuyumcuoğlu, İl Hakem Kurulu üyeleri Tuncay Tolongüç, Sedat Sert, Ahmet Sezai Damdelen, OğuzelKükrek ve Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu, Klasman Hakemleri Asker Açıkgöz, Hamit Basık ve Aziz Olcay’ın da aralarında bulunduğu geniş bir heyet ziyaret etti.

HAKEMLER, BAŞKAN SAVAŞ İLE SPOR ALANINDA ELDE EDİLEN BAŞARILARIN KALICI HALE GELECEĞİ KONUSUNDA HEMFİKİR

Hatay’da sporun geleceğine ilişkin konular konuşulduğu ziyarette, Başkan Savaş’ın şehrin spor yaşamına yeni bir soluk getirdiği ifade edilerek, Hatay’ın tüm spor dallarında hem ulusal hem de uluslararası mecralarda hakkıyla temsil edilmesi hususunda önemli adımların atıldığına dikkat çekildi.

Başkan Savaş’ın, Hatay’da faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine maddi-manevi her türlü desteğisağladığını belirten heyet, kentin sporda elde ettiği başarıların sürdürülebilir kılınması noktasındaaktif çalışmaların devam etmesi gerektiği kaydedildi.

BAŞKAN SAVAŞ: SPORTİF BAŞARILAR BİZE BÜYÜK BİR GURUR VERİYOR

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Savaş, “Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarından bir tanesişüphesiz ki spordur. Bu nedenle Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak profesyonel sporculara destek vermekle kalmıyor, tüm hemşehrilerimizi spora teşvik ederek sporu yaşamlarının odağına almalarını sağlamak amacıyla hizmetler üretiyoruz. Bunun yanında elbette ki sporun her dalında başarı yakalamak ve adımızı zirve sıralarına yazdırmak da bize büyük bir gurur veriyor” ifadelerini kullandı.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi