İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Ocak 2024, 11:53
Tarih Son Güncelleme: 23 Ocak 2024, 11:53
Editör MUSTAFA ATAV

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı

‘Kadın Kooperatif Temsilcileri Projelerini Anlattılar


Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, bölgemizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatif Temsilcileri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında istişare toplantısı düzenlediler.

Toplantıda, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Aileve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, kooperatif başkan ve üyeleri yer aldılar.

"Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında bölgemizde faaliyet gösteren kooperatif yetkilileri istişare toplantısında fikir ve önerilerini anlattılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, birlikte hareket edilmesi ile yeni fikir ve projelerin ortaya çıkabileceğine vurgu yaptı.

Kadınların ekonomiye ve istihdama katkı sağlamaları amacıyla birliktelik oluşturulmasının önemine dikkat çeken İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Böylesi önemli bir projenin hayata geçirilmesi ile bölgemiz ekonomisi ve kadın istihdamının artacağına inanıyorum. Geçtiğimiz yıllarda da bu tür projeler gerçekleştirildi. Bölgemizde faaliyet gösteren kooperatif yetkilisi arkadaşlarımızın birlikte hareket etmeleri ve güç birliği oluşturmaları ile bölgemiz ekonomisine değer katacak çok daha güzel projelerin ortaya çıkacağına iniyorum.” dedi.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

EKONOMİNİN KALBİ İSKENDERUN’DA ATTI

EKONOMİNİN KALBİ İSKENDERUN’DA ATTI EKONOMİNİN KALBİ İSKENDERUN’DA ATTI

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi