İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Biatlon Türkiye Kupası koşu yarışması ve ödül töreni yapıldı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 30 Ekim 2013, 16:56
Tarih Son Güncelleme: 30 Ekim 2013, 16:56
Editör MUSTAFA ATAV

Biatlon Türkiye Kupası koşu yarışması ve ödül töreni yapıldı

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası, İskenderun'da yapıldı.

Modern Pentatlon Federasyonu ve İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla 26-27 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen Kış Biatlonu Türkiye Kupası, yüzme yarışları ile başladı, koşu yarışmaları ile tamamlandı.

Çanakkale, Bursa, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Malatya, Kuşadası, Payas, Antakya, İskenderun, Niğde, Kahramanmaraş, Aksaray, Trabzon, Ankara'dan sporcuların katıldığı yarışmaların sonucunda, düzenlenen törenle sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası ; toplam 740 sporcunun katılımıyla Yıldız A-B-C-D-E Bayan/Erkek, Genç-Büyük-Master-Bayan/Erkek yaş kategorilerinde düzenlendi.

Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen koşu yarışmalarını Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Federasyon yöneticisi ve Başbakanlık Başmüfettişi Bülent Tarhan, federasyon yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Eyüp Sabri Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve vatandaşlar izledi.

Sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ailelerle ve sporcularla ayak üstü kısa sohbetlerde bulundu.

Sporcular ve aileleri, düzenlenen Kış Biatlonu Türkiye Kupası nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

?Önemli olan yarışa katılmak ve yarışı tamamlamaktır'

Heyecanla izlenen koşu yarışmalarının bitiminde, İskenderun Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesis'te ödül ve plaket töreni düzenlendi.

Törende, dereceye giren sporculara ve takımlara madalya ve kupaları verildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Biz bu biatlonu federasyon ile birlikte hazırladık. 29 Ekim cumhuriyet bayramı etkinliği münasebetiyle yaptık bunu çocuklar. Mustafa Kemal Atatürk bize cumhuriyeti emanet etti. Ona hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ?sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözüne dikkat çekerek, sporun ruh ve beden için yararlı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, pentatlonun tarihinin eskilere dayandığını söyledi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Pentatlonla hayatın yarışına hazırlanıyorsunuz. Önemli olan yarışa katılmaktır, yarışı bitirmektir, tabi yarışta dereceye girmek daha güzeldir ama bugün derece alamayan yarın mutlaka derece alacaktır. Önemli olan yarışı tamamlamaktır" diye konuştu.

Federasyon yöneticilerine, hakemlere, emeği geçenlere, katılan sporculara ve ailelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Bugün Türkiye burada. Herkes birbirini tanıdı, çok büyük dostluklar oluştu." dedi. Sporculara, ?İskenderun'a tekrar gelmek istiyor musunuz?' diye soran ve ?Evet' cevabı üzerine, konuşmasına "İskenderun'a sizleri tekrar bekliyorum" sözleri ile devam eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Çocuklar hayatta mutlaka bir amacınız olsun. Siz bizim yarınlarımızsınız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. İyi ki geldiniz. Gittiğiniz yerlere selamlar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Federasyon Başkan Yardımcısı ve Başbakanlık Başmüfettişi Bülent Tarhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Eyüp Sabri Çiçek, Federasyon yönetim kurulu, hakem heyetine plaketle teşekkür ederken; Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin de, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Eyüp Sabri Çiçek'e, İskenderun Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Gülten Gürocak'a teşekkür plaketi verdi.

Dereceye girenlerin ve törenin sunuculuğunu federasyon hakemi Güler Sular'ın üstlendiği törende ayrıca, İskenderun Balıkadam ve Doğa Sporları Kulüpleri Derneği tarafından, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin'e Türk sporuna ve sporculara katkısı nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Süper Kupa Kocaeli'nin oldu

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası'nda, Bayanlar Yıldız Kocaeli Yıldızlar 1., Adana Ayas 2., Ankara Altınkulaç 3., Erkekler Yıldız kategorisinde Kocaeli Yıldızlar 1., Adana Ayas 2., Hacettepe 3. Oldu. Yarışmada iki birincilik kupası alan Kocaeli Yıldızlar Süper Kupanın da sahibi oldu.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:50-78:FENERBAHÇE

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU GENÇ BASKETBOLCULAR HATAY’IN ŞAMPİYONU OLDU

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi