İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017

VİDEO ARA


GAZETECİ MÜRSEL SEHER'E "ÖĞRETMENİNDEN ANLAMLI PLAKET"

Açıklama : GAZETECİ MÜRSEL SEHER'E "ÖĞRETMENİNDEN ANLAMLI PLAKET"

19 Mayıs 2016 Perşembe akşamı İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde Gazeteci Mürsel Seher Öğretmeninden Anlamlı Plaket aldı.

Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya yaptığı konuşmada: “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan ve derneğimizin kamuoyunda etkin tanıtılmasını sağlayan üyemiz Gazeteci Mürsel Seher’e teşekkür ediyoruz ve bu gecenin anısına plaket vermeyi uygun gördük” dedi.

Gecede İskenderun Ticaret Meslek Lisesi mezunu gazeteci Mürsel Seher’e derneğin tanıtımına katkılarından dolayı emekli öğretmen İlhami Yamaçlı tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdim edilen Gazeteci Mürsel Seher, derneğin kurulduğundan bu yana Fuat başkanın yanında olduğunu, elindeki bilgi birikimini ve tecrübelerini paylaşmaya çalıştığını belirtti. Sivil toplum kuruluşlarının tanıtımında basının önemli bir yer tutuğunu söyleyen gazeteci Mürsel Seher, yapılan etkinliklerin, çalışmaların, programların kamuoyuna duyurulmasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak gerek yerel basın gerek ulusal basında derneklerinin sürekli haberlerini yaptığını ve gündeme getirdiğini, haberlerini yaparak Fuat başkanına destek olduğunu ifade etti. Gazeteci Mürsel Seher her zaman olduğu gibi bundan sonrada desteğinin süreceğini belirterek anlamlı plaket takdiminden dolayı mutlu olduğunu, teşekkür etti ve kendisi için sürpriz olduğunu söyledi
Anahtar Kelimeler : GAZETECİ MÜRSEL SEHER'E "ÖĞRETMENİNDEN ANLAMLI PLAKET"  
Kategori : GÜNCEL
İzlenme : 1525
Tarih : 24 Mayıs 2016
Ekleyen : MUSTAFA ATAV
Link Ver :
Sitene Ekle :

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi