İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Başkan Acar'da Arsuz'a Aday Adayı << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 11 Eylül 2013, 22:13
Tarih Son Güncelleme: 11 Eylül 2013, 22:13
Editör MUSTAFA ATAV

Başkan Acar'da Arsuz'a Aday Adayı

Acar: Hayal Ürünü Projeler Peşinde Koşmayacagız...

        Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin ACAR, CHP ilçe örgüt binasında yaptığı toplantı ile, Arsuz Belediye Başkan Aday Aday'ı olduğunu açıkladı.

       Toplantıya CHP Hatay Milletvekili Mevlüt DUDU, ilçe Başkanı Süleyman UYAR, basın mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

        Konuşmalarına çok içten ve samimi bir şekilde başlayan Başkan Necmettin ACAR "Bir çok aday adayı arkadaşım var, hepsine başarılar diliyorum. Bir çok projelerden bahsediyor, yapacaklarını anlatıyorlar. Halk eski siyaset oyunlarını artık benimsemiyor. Bu tür söylemlerinde modası zaten geçti.

          Neyi nasıl hangi kaynakla yapacağımız önemli. Halk yap göster diyor artık. Ben bugün projelerim veya yapacaklarımla karşınızda değilim. Karaağaç'a yaklaşık 10 yıldır kazandırdıklarımız ortada. Belediyecilik bir sır değildir. Ben buradan halkımıza sesleniyorum. Karaağaç'a neler kazandırıldığını gelip bire bir beldemizde görsünler. Karaağaç'ın bundan 10 sene öncesini bilenler çok iyi görüyorlardır ki karaağaç artık o eski kaderine terk edilmiş belde değil. Bu yüzden ben ve arkadaşlarım Karaağaç'a kazandırdıklarımızı daha geniş bir alana yayarak tüm Arsuz'a da kazandırmak istiyoruz. Çünkü Karaağaç'a kazandırdıklarımız Arsuz'a kazandıracaklarımızın teminatıdır" dedi.

              Başkan ACAR "Karaağaç'ta yaptığım hizmetlerin halk tarafından takdir görmesi ve başta tüm Arsuz halkı olmak üzere, Karaağaç'ın içinden ve dışından halkın isteği ile bu göreve talip oldum. Kısmet olurda aday olursam ve halkın da teveccühünü alıp seçilirsem Arsuz'u bir bütün olarak ve en önemlisi halkla birlikte yönetmenin sözünü veriyorum" dedi.

          Belediyeyi yönetmek bir ekip işidir diyen Başkan Necmettin ACAR, "Hiçbir belediye başkanı tek başına bir belediyeyi yönetemez. Sağlam, dik duran ve sosyal demokrat anlayışı içinde barındıran güçlü bir ekiple Arsuz'u yönetmeye, Arsuz'un kaderine yön vermeye talibiz. Bilgi ve birkimimiz konusunda uzun uzun açıklama yapmak istemiyorum. Takdir edersinizki 18 yılı Hesap İşleri Müdürlüğü olmak üzere ve hemen arkasından da 10 yıllık bir Belediye başkanlığı tecrübemiz var. Biz Arsuz'u özellikle turizm anlamında artık hak ettiği yere gelmesi için yapılacakları biliyoruz. Bu bölegede doğdum bu bölgede büyüdüm ve bu bölgede Belediye Başkanlığı yaptım. Nardüzü ve Karaağaç'tan Kale köyüne kadar neyin eksik neyin tam olduğunu çok iyi biliyorum. Başarıyla çıktığım 2 seçim öncesinde de yapamayacağım işlerin sözünü vermedim. Bu tavrımı 2014 seçimleri öncesinde de sürdürmek niyetindeyim" dedi.

        Açıklamalarının ardından da, Son olarak partimiz benden başka bir arkadaşımızı aday gösterirse diyen Başkan ACAR "Partinin bir nefesi olarak arkasında çalışacağımıda hatırlatmak istiyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarında bunu açıkça deklare etmesini de arzuluyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi