İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
CHP'Lİ GENÇLER: SİYASET YAPMIYORUZ << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 26 Haziran 2016, 02:31
Tarih Son Güncelleme: 26 Haziran 2016, 02:31
Editör MUSTAFA ATAV

CHP'Lİ GENÇLER: SİYASET YAPMIYORUZ "ÖNCE TÜRKİYE" DİYORUZ

CHP'Lİ GENÇLER: SİYASET YAPMIYORUZ "ÖNCE TÜRKİYE" DİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Eren Kurt, CHP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit Kutlu ve CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP’li gençler, bir çok konuda fikir alış verişinde bulundular ve Türkiye’de basının içinde bulunduğu duruma dikkat çektiler.

İlk olarak ev sahibi konumunda partisinin gençlik kolları çalışmaları hakkında bilgiler veren CHP Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit Kutlu, bir siyasi partinin temsilcileri olmaktan çok, bu ülkenin birer evladı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Türkiye’nin geleceği için “Sen-Ben” kavgasının bitmesi ve birlik beraberlik içinde huzur ve güven ortamının sağlanması yönünde çalışmaların desteklenmesini istediklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Eren Kurt da yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her bakımdan büyük bir çıkmaz içinde olduğunu belirterek, ekonomiden sosyal yaşama tüm alanlarda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Sürekli sahada olduklarını, gidilmedik yer, sıkmadık el bırakmamak kararlılığında olduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Sorumlusu Eren Kurt, CHP’nin tüm eksiklerini gidererek önümüzdeki genel seçimlere bütün gücüyle hazırlandığını söyledi.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi