İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir: << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 08 Eylül 2015, 21:38
Tarih Son Güncelleme: 08 Eylül 2015, 21:38
Editör MUSTAFA ATAV

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir: "Vatanımızın, Milletimizin, Bölgemizin menfaatleri için gece gündüz çalışacağım"

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir: "Vatanımızın, Milletimizin, Bölgemizin menfaatleri için gece gündüz çalışacağım"


Ak parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Demir, 08.09.2015 Salı günü saat 09:30'da İskele Kafe’de kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya çok sayıda Ak partili üyeler ve basın mensupları katıldı.

1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmaları kapsamında çalışma arkadaşları ile beraber bir araya gelen Hatay Milletvekili aday adayı Halil Demir Basın toplantısında açıklamada bulunarak şöyle konuştu :

"Ak Partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimizin değişik kademelerinde görev yapan değerli arkadaşlarım; saygı değer basın mensupları...

Basın açıklamama başlarken, terör olaylarında şehit düşen emniyet mensuplarımıza ve silahlı kuvvetler mensuplarımıza Allah'tan rahmet diler, yakınlarına sabırlar temenni ederim.

Siz değerli arkadaşlarımı ve basın mensuplarımızı 1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimlerinde Ak Partiden milletvekili aday adayı olmam münasebetiyle buraya davet ettim. Davetime icabet ettiniz, beni onurlandırdınız. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Biliyorsunuz ki,7 Haziran 2015 tarihindeki genel seçimlerde de Ak partiden milletvekili aday adayı olmuştum. O zaman kısmet olmamıştı.

O zaman da söylemiştim, şimdi de aday adaylığımdan dolayı söylüyorum, İskenderun bölgemizde milletvekilimizin mutlaka yenilenmesi lazımdır.

  • - Bu bölgemizi gayet iyi bilen,
  • - Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, samimiyetle onların hizmetine koşan,
  • - Teşkilatlarımızda emeği olan,
  • - Milletvekilliği bittikten sonra da burada hayatını sürdürecek olan,
  • - Vatandaşlarımla kader birliği yapan,
  • - Ak Parti teşkilatlarımıza gerekli değeri vererek, onların her türlü talep ve sıkıntılarında samimiyetle yanında olan,
  • - Partimizin kuruluşundan bu güne kadar geçmişte görev alan arkadaşlarımıza karşı ahde vefayı bilen bir milletvekili istiyoruz.

İşte yukarıda milletvekilinde olması gereken meziyetlere inşallah bu sefer genel merkezimiz hassas olacak ve bölgemizde gerekli değişikliği yapacaktır.

7 Haziran seçimlerinde bölgemizde değişiklik yapılmadı, ayrıca bölgemizi hiç tanımayan bir kardeşimizde 4. sıradan milletvekili adayı yapıldı. Bölgemizin oyları yüzde 35'e düştü ve CHP bölgemizde birinci parti oldu. Yani bölgemiz 2011 genel seçimlerinden itibaren sürekli Ak Parti oyları olarak kan kaybetti.

İskenderun bölgemizin sağ seçmen olarak tabanı; yüzde 70'lerde. Eğer ki, bölgemizde karşılığı olan bir adayı partimiz 1 Kasımda aday olarak gösterirse Ak Partimizin oyları yüzde 44-45'lere çıkacaktır. Bunu başaracağımıza inanıyor ve size söz veriyorum.

Burada bulunan partili arkadaşlarıma sesleniyorum; Sizler Halil Demir'i en iyi bilenlersiniz. 15 yıl Azganlık beldesinin belediye başkanlığını yaptım. Partimizin kuruluşu aşamasında belediye başkanı olarak içerisinde bulundum. Teşkilatlarımızın bütün ihtiyaçlarına imkanlarım ölçüsünde koştum. Partimizin bütün organizasyonlarında hep birlikte olduk. İyi günde, kötü günde her zaman kader birliği yaptık. Partimizin ilkelerinden hiç taviz vermedik. Sizleri ve vatandaşlarımızı bilerek, hiç kırmadık ve üzmedik.

Allah kısmet ederde, bölgemizin milletvekili adaylığı bize nasip olursa size namus ve şeref sözü veriyorum;

Vatanımızın, milletimizin, bölgemizin menfaatleri için gece gündüz çalışacağım. Siz teşkilat mensuplarımıza samimiyetle yaklaşıp, her türlü sorunların çözümünde sizinle beraber olacağım.

  • - Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinden hep yanında olacağım.
  • - Vatandaşlarımız arasında hiç ayrım yapmadan hizmetlerimi götüreceğim.
  • - Milletvekilliğinin milletin emaneti olduğunun hep bilincinde olacağım.

Saygıdeğer basın mensupları; sizlerde beni yakından tanıyan arkadaşlarsınız. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bir milletvekilinden vatandaşların, parti teşkilatlarının, yerel basının, sivil toplum örgütlerinin neler istediğini en iyi bilenlerdenim. Çünkü masanın o tarafında da bulundum, kısmet olursa bu tarafında da bulunacağım. Sizlerden talebim bu söylediklerimi bir tarafa not almanız. Milletvekilliği kısmet olduğunda, söylediklerimin dışına çıkarsam bunları yüzüme haykırmanız olacaktır.

Değerli dostlarım, kıymetli basın mensupları, sözlerimi burada sonlandırırken hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi