İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
AK PARTİ İSKENDERUN: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 21 Mart 2017, 06:06
Tarih Son Güncelleme: 21 Mart 2017, 06:06
Editör MUSTAFA ATAV

AK PARTİ İSKENDERUN: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN "EVET" DEDİ

AK PARTİ İSKENDERUN: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN "EVET" DEDİ


TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, düzenledikleri ortak basın toplantısı ile güçlü bir Türkiye için “EVET” dediler.

20 Mart 2017 Pazartesi günü Saat: 09:30'da Hasan Baba Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti heyeti 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili açıklamalarda bulundular.

İSKENDERUN 16 NİSAN’A HAZIR

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun ilçe teşkilatı olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma hazır olduklarını belirterek,” Bizler ilçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenlediğimiz ev toplantıları, STK ziyaretleri ve çeşitli programlar ile halkımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da halkımızın daha büyük Türkiye için “EVET” diyeceğine canı gönülden inanıyoruz” dedi.

HEDEF DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, hedef’in daha güçlü bir Türkiye olduğunu belirterek,” 16 Nisan’da halkımız “EVET” diyerek Cumhurbaşkanlığı sistemine onay verecektir. Bu sistemle devlet mekanizmaları daha işlevsel ve hızlı olacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bütün vesayet kalıntılarından ülkemizi kurtaracak büyük ve daha güçlü bir Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz”diye konuştu.

DAİMA MİLLET KARARIMIZ EVET

AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ise yaptığı açıklamada, Referandum süreci ile ilgili olarak görüşmelerin, toplantıların ve bilgilendirmelerin hızlı bir şekilde il genelinde devam ettiğini belirterek,”16 Nisan’a kadar Hatay’ı her tarafını karış karış gezeceğiz. Her yeri dolaşıp vatandaşların kapısını tek tek çalıp onlarla referandum süreci ile ilgili bilgiler vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile beraber millet iradesi kurulacak hükümette, direk olarak tecelli edecek” şeklinde konuştu.

SÖZDE KARARDA MİLLETİN

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Hatay halkına bir müjde vererek,” Az önce Bakan Yardımcımız ile telefonda görüştüm. Daha önce 17 ile verilen yaş sebze ve meyvelerin lojistik altyapısının geliştirilmesine yönelik süper teşvik paketinin içine Hatay ilinde alındığının bilgisini verdi. Allah’a şükür bölgemize şuana kadar istediğimiz her hizmeti aldık. Türkiye 16 Nisan’da önemli bir karar verecek. Daha güçlü daha büyük bir Türkiye için 16 Nisan çok önemli. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile vesayet ruhu ortadan kalkacak.18 Maddelik anayasa değişikliğinden sonra ülkenin kaderini etkileyen tüm gelişmelerde nihai sözü millet söyleyecek” ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde sona erdi.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi