İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin : << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 25 Ocak 2014, 08:54
Tarih Son Güncelleme: 25 Ocak 2014, 08:54
Editör MUSTAFA ATAV

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin : "HATAY BÜYÜKŞEHİR VİZYONU İLE YÜRÜYÜŞÜNÜ SİZLERLE BERABER YAPACAĞIZ"

------------------------------------

DOM Kabilesi Kültürünü Araştırma, Geliştirme, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Ziyaret eden Ergin:

Hatay'ı hep birlikte yöneteceğiz !..

DOMDER üyeleri, dernek binası önünde Ergin'i davulla, alkışlarla ve atılan sloganlarla karşıladı.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam diyor. Bu kapsamda Antakya Dom Kabilesi kültürünü, araştırma, geliştirme, sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Mustafa Karabulut ve üyelerine ziyarette bulundu.

DOMDER Başkanı Mustafa Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, DOM kabilesine mensup ilçe başkanları ve kadın kolları başkanı ve çok sayıda üye katılım gösterdi.

Yapılan ziyarette ev sahibi DOMDER Başkanı Mustafa Karabulut ilk konuşmayı yaptı. Karabulut konuşmasında, "Türkiye'de bir baştan bir başa adalet dağıtan sayın bakanıma şahsım ve temsil ettiğim camia adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Ergin, Hatay'ın yönetilmesinde komisyonların açıkça görev alacağını ve bu komisyonlar içinde DOMDER'in de bulunacağını söyledi. Çok sayıda DOMDER üyesi bu açıklamalar üzerine Ergin'i ayakta alkışladı ve bağırlarına bastı.

Hatay genelinde temel problemin iş, aş olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, "Bu temel problemin çözümü resmi kurumlarda çalıştırılacak üç beş taşeron işçi ile mümkün değildir. İşsiz, aşsız gençlerimize istihdam alanı oluşturmak zorundaydık. Bunun içinde alt yapı hazırlıklarını yapmamız gerekiyordu. İlimizin ilçeleri ile olan bölünmüş duble yollar, hava limanı, hiç bir il'de yapımı mümkün olmayan üç barajın aynı anda yapımı, Amanos tünel'inin yapım ihalesi'ne geçilmesi, doğu Antakya'nın turizm cennetine dönüşmesi için yapılan restorasyon çalışmaları ve saymakla bitiremediğimiz inşası devam eden diğer kurumlar. Bu yapılan hizmetler Hatay insanının refah, huzurlu farklı yaşam sürmesi ve işverenleri Hatay'a yatırım yapması için verilen uğraştır. Allah'a çok şükür size ne söz verdiysek yerine getirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. İskenderun denizi Hassa tarafına gelecek. Yapılacak olan tünel sayesinde yüzlerce fabrika, Hassa ve çevresinde bulunan tarıma elverişli olmayan 40 bin dönüm arazide kurulacak, Hatay'da bulunan işsiz gençlerimize iş, aş kapısı olacak. Ve hatta bırakın Hatay'ı, çevre illerde bulunan işsiz insanlara da kapılarını açarak onlara iş, aş imkanı sunacak" dedi.

Hatay insanının kalkınması halinde herkese büyük faydası olacağının altını çizen Ergin, "Hatay insanı kalkınırsa, esnafımız iş yapar. Esnafımızın iş yapması toptancıları kalkındırır. Bu işler zincirleme reaksiyon şeklinde birbirine bağlıdır. İlimizin sosyo ekonomik seviyesinde olumlu gelişmeler sağlanır" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması halinde sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşturulacak komisyonlar ile Hatay'ın yönetileceğini ifade eden Ergin, "Bu komisyonda sizlerin de temsilcisi yer alacak. Sizlerin dertleri bizlerin dertleridir. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Bunları çözmek ve sizlere rahat bir yaşam sağlamak üzere 11 yıllık Ankara deneyimimi, Hatay'ın potansiyeli ile birleştireceğim. Okumak isteyen çocuklar okuyacak, kursa gitmek isteyen çocuklar kursa gidecek, iş sahibi, meslek sahibi olmak isteyen gençler açılacak olan meslek edindirme kurslarına gidecek ve kendi işlerini yapacak, yani sizlerle kader birliği yapacağız. Bu arada gençlerimizin çeşitli sosyal aktivitelere katılması için projelerimiz hazır. Gençlerimiz, çocuklarımız için Hatay tarihinde görülmeyen spor yatırımları yapılıyor. 5000 kişilik uluslararası müsabakaların yapılacağı çok amaçlı kapalı spor salonu, bu pateni pisti, basketbol, voleybol ve hentbol sahaları, atletizm pisti, olimpik statüde 12 ay hizmet verecek yüzme havuzu, semt sahaları ve en önemlisi seyirci kapasitesi 30 bin'e çıkabilen olimpik stat yapılacak bu şehire. Hatay insanı hizmetlerin en iyisine layıktır.Sizlerden aldığımız vekaletname ile Hatay'a, Cumhuriyet tarihinde görülmeyen yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam edecek" dedi.

Ergin konuşmasına şu cümle son buldurdu; "Hatay büyükşehir vizyonu ile yürüyüşünü sizlerle beraber yapacağız".


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi