İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
AK PARTİ MİTİNGİNDE İSKENDERUN FARKI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Mart 2014, 12:04
Tarih Son Güncelleme: 23 Mart 2014, 12:04
Editör MUSTAFA ATAV

AK PARTİ MİTİNGİNDE İSKENDERUN FARKI

Ak parti'nin düzenlediği Büyük Hatay Mitinginde İskenderun farkını gösterdi.

İskenderun'da mitingin yapılacağı alana giden binlerce İskenderunlu, Başbakan'ın konuşması sırasında İskenderun seninle gurur duyuyor şeklinde tezahürat yaptı.

Başbakan ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in ve diğer ilçe adaylarının platforma çıkması ile çoşku daha da arttı.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ, KUŞ UÇURTMAYACAĞIZ"

Erdoğan, Hatay'da, devleti iyi tanıyan, Hatay'ın gerçek bir evladıyla hizmetleri devlet, yerelle bütünleşerek yürütmek istediklerini dile getirdi.

Hatay'ın, Türkiye ve kendileri için önemine işaret eden Erdoğan, kentin medeniyet ışığı olduğunu söyledi.

Erdoğan, Hatay Belediye Başkan adayları Sadullah Ergin'i yanına alarak, Ergin ile büyükşehirde yeni bir anlayışa egemen kılıp, belediyelere, ak belediyeciliği getirmek istediklerini anlattı. Erdoğan, önemli projeleri olan Ergin'in, turizm potansiyelini daha da iyi değerlendirmek için şehire, kruveziyer ve yat limanı kazandırmayı hedeflediğini anlattı.

Havalimanını, yolları, alt geçitleri kendilerinin yaptıklarını anlatan Erdoğan, ''Bu büyük düşünenlerin işidir. Büyük düşünemeyenler bu hizmetleri yapamaz. Biz Hatay'ı, bu serhat şehrimizi çok daha farklı bir yere taşımak istiyoruz. Onun için 30 Mart'ta Hatay gür bir sesle, 'Millet eğilmez, Türkiye yenilmez' diyecektir'' dedi.

Partisinin bayrak reklamını hatırlatan Erdoğan, Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirinden bir bölüm okudu. İskenderun'dan mitinge giden binlerce vatandaş ise Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu.

"30 MART ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"

Miting sonrasında bir açıklama yapan Seyfi Dingil ise "Sayın Başbakanımız Recep Tayip ERDOĞAN'ın katıldığı mitingimize gelen tüm hemşehrilerime ve miting süresince emeğini bizlerden esirgemeyen tüm parti teşkilatına, bu muhteşem görüntünün ortaya çıkmasında katkısı olan her bireye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.30 Mart'ta başta büyükşehir olmak üzere İskenderun'u alacağız.30 Mart şimdiden hayırlı olsun"şeklinde konuştu.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi