İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Mustafa Kemal'in ilkeleriyle yolumuza devam edeceğiz << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Mart 2014, 13:16
Tarih Son Güncelleme: 23 Mart 2014, 13:16
Editör MUSTAFA ATAV

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Mustafa Kemal'in ilkeleriyle yolumuza devam edeceğiz

Coşkulu açık hava toplantısında güvercin uçuruldu
İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Pirireis Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi. Çeşitli mahallelerden sakinlerin katıldığı toplantıda, güvercin uçuruldu ve halka karanfil atıldı.

Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Dreyfioğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur, Barbaros Mahallesi Muhtarı Süleyman Taşkın, Meydan Mahallesi Muhtarı Süleyman Çapar ve çeşitli mahallelerden vatandaşların katıldığı açık hava toplantısı, coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Konser programı ile açılışı yapılan açık hava toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun ve İskenderun'un beldelerinde yapılan ziyaretlerde, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e halkın çok büyük ilgi gösterdiğini ve desteğini sergilediğini belirterek, "30 Martta şölenle kutlayacağımıza inanıyorum" , dedi.

İskenderun'da 544 sandıkta oy kullanılacağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, sandık sorumlularına Pazar günü eğitim verileceğini de söyledi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'in beş yılda çok önemli hizmet ve çalışmalar yaptığını belirten Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, "Başkanımız elli yılda yapılamayan hizmetleri yaptı. Bunlardan en önemlisi Fransızlardan kalma su şebekesini değiştirdi. Hizmetleri saymakla bitmez. İskenderun'a çok güzel hizmet yapmakla kalmadı, aynı zamanda huzur getirdi. İskenderun'a kent barışını getirdi" diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek ve Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın çok önemli hizmetleri ve hekimliğin yanı sıra bir başka ortak özelliği bulunduğunu belirten Milletvekili Mevlüt Dudu, "Her ikisi de kul hakkı yemedi, yedirmedi. İkisi de temiz siyasetin simgesidir" diye konuştu.

?En büyük Başkan, bizim Başkan' tezahüratları arasında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, , "Bahar bayramını kutluyoruz. Kış gidecek, bahar gelecek" , dedi.

İskenderun'un coğrafyasının dünyanın en güzel coğrafyalarından biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, , "Bu coğrafyada yaşayan İskenderunlular Türkiye'nin en entelektüel, kültürlü ve bilinçli halkıdır. Beni sizler bu kutsal, onurlu göreve layık gördünüz. Sizlere layık olmaya çalıştım" diye konuştu.

Küresel iklim değişikliklerinin getireceği olumsuz etkilere karşı tedbirler alındığını, İskenderun'un en önemli sorunu su sorununun çözüldüğünü, sel riskine karşı drenaj kanalları yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, , "Hep bilimin ışığında gittik" dedi.

Yeni hizmet binaları, iskele, sosyal tesisler, nikah salonu yapıldığını, otoparkları ve sosyal tesisleri belediyenin işlettiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, , "Bütün bunlar halkımızın parasıyla yapıldı. Seçim meydanlarında halkımıza çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız dedik. Sözümüzü tuttuk. Kul hakkı yemedik, yedirmedik. Halkımız yine teveccüh gösterirse, aynı düşünceyle yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Gezi parkı gösterilerinde gençlerin verdiği mesajı hiç unutmayacağız. Gençler özgürlük istiyor, seslerine kulak verilmesini istiyor. Demokrasinin alternatifi daha demokrasidir" diyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kimsenin ötekileştirilmediğini, halka adil ve ayrımsız hizmet verildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Bir yöneticinin görevi birleştirici olmaktır. Bir çatlak varsa, o çatlağı kanıyla, canıyla zamk gibi yapıştırmalı. Bütünlüğü sağlamalıdır" diye konuştu.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda gidildiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, "Tutunacağımız tek dal Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleridir" dedi.

Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda, güvercin uçuruldu.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, partililerle birlikte halka çiçek attı.

<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi