İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Erdemir Grubu Kurumsal Web Sitesini Yeniledi << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 19 Şubat 2015, 22:53
Tarih Son Güncelleme: 19 Şubat 2015, 22:53
Editör MUSTAFA ATAV

Erdemir Grubu Kurumsal Web Sitesini Yeniledi

Erdemir Grubu'ndan Yeni Web Sitesi

2015 yılında 50. yılını kutlamaya hazırlanan Erdemir Grubu, www.erdemirgrubu.com.tr adresi üzerinden güncel eğilimler doğrultusunda tüm paydaşlarının bilgiye erişim ihtiyaçlarını dikkate alarak tasarladığı yepyeni web sitesini hayata geçirdi.

Tasarım ve içerik dizini başta olmak üzere yeni nesil özellikleriyle dikkat çeken www.erdemirgrubu.com.tr adresli web sitesi, dinamik ön yüzüyle ziyaretçilerine site içinde dolaşımda kolaylık sağlarken, Erdemir Grubu ve çatısı altındaki 7 şirket hakkındaki bilgilere de pratik ve verimli bir şekilde erişim imkânı sunuyor.

Ülkemiz için sosyal ve ekonomik alanda yarattığı katma değer ile dünya klasında şirket olma yolunda ilerleyen, çalışanları, müşterileri, tedarikçileri ve hissedarlarıyla birlikte Türkiye'nin küresel demir çelik gücü olan Erdemir Grubu, kurumsal web sitesini tamamen yeniledi.

"Duyarlı web tasarımı" (Responsive Design) ilkesi ile en gelişmiş yazılım ve donanıma sahip bilişim teknolojilerine uygun olarak hazırlanan www.erdemirgrubu.com.tr adresli web sitesi, kullanıcıların masa üstü ya da diz üstü bilgisayar dışındaki cihazlardan girişlerinde de aynı deneyimi sunuyor.

Bununla birlikte tablet ve telefon gibi internete bağlanan tüm cihazların ekran boyutlarına uygun olarak kendini konumlandırabiliyor.

İnternet kullanıcılarının değişen alışkanlıklarını ve beklentilerini lider sanayi kuruluşu olmanın kattığı vizyonla birleştiren Erdemir Grubu'nun yeni kurumsal web sitesinde tüm bölümler arasında geçişlerin kolay olmasına da özellikle dikkat edildi.

Kullanıcı dostu ve sade ara yüzüyle site içerisindeki tüm bağlantılara kolayca erişim sağlayan Erdemir Grubu kurumsal web sitesinde, "Dünya Klasında Şirket Olma" vizyonu ve grubun dinamik yapısı da tasarım ve alt yapı unsurlarına yansıtıldı.

Tüm alt menülerin sadeleştirildiği yeni web sitesinde ziyaretçiler Erdemir Grubu'yla ilgili kurumsal, yatırımcı ilişkileri ve sürdürülebilirlik gibi temel başlıklardaki bilgilere rahatça erişebiliyor.

Sitenin karşılama sayfasında Erdemir Grubu'nun gücü, Ar-Ge ve inovasyon yatırımları, dünyadaki öncü konumu ile sürdürülebilirlik ve insan kaynakları politikalarına dair tüm bilgiler bir bakışta kullanıcılara sunuluyor.

Sayfa merkezine konumlanan bağlantılar sayesinde Erdemir Grubu'nun üretim, ürün portföyü ve faaliyet raporu gibi önemli verileriyle birlikte; bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan grubun görsel içerikle zenginleştirilmiş tarihçesine de yer veriliyor.


SİTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı

Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı ‘Kadın Kooperatif Temsilcileri Projelerini Anlattılar

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor İsdemir, 53 yıldır Türkiye ve dünya için üretiyor

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi