İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Osman Tufan: Hiç Kimse Tek Başına Bir Şey Değildir!!! << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 16 Eylül 2013, 00:03
Tarih Son Güncelleme: 16 Eylül 2013, 00:03
Editör MUSTAFA ATAV

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan: Hiç Kimse Tek Başına Bir Şey Değildir!!!

İskenderun İlçe Örgütü'nü ziyaret eden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan: Hiç Kimse Tek Başına Bir Şey Değildir!!!

              CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan, çalışmaları kapsamında CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

              Kalabalık heyetle birlikte ziyaret ettiği İskenderun İlçe Örgütü'nde konuşan Osman Tufan, "hiç kimse tek başına bir şey değildir. Biz örgütlerimizle varız. CHP Hatay'da tüm örgütleriyle birlikte iktidara yürüyecektir" dedi.

              CHP'nin eski ve yeni tüm değerleriyle birlikte bir bütün olduğuna dikkat çeken Tufan, "tüm değerler başımızın tacıdır" sözünü bu kez de İskenderun'da yineledi.

              CHP'nin Hatay Büyükşehir ve ilçeleri alarak Hatay'da CHP bayrağını tüm ilçelere dikmek hedefiyle görüşlerini dile getiren Osman Tufan, CHP'deki mevcut tüm Büyükşehir belediye başkan aday adaylarının birbirinden önemli değerler olduğuna dikkat çekerek, Hatay için kim aday olursa O'nunla birlikte çalışacaklarını ifade etti.

              CHP İskenderun yönetim kurulu üyelerinin başarı dileklerinde bulunduğu toplantıda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi