İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Şahhutoğlu: "Halk İçin, Halk Adına Siyasi Yola Çıktık!" << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 08 Mart 2015, 12:45
Tarih Son Güncelleme: 08 Mart 2015, 12:45
Editör MUSTAFA ATAV

Şahhutoğlu: "Halk İçin, Halk Adına Siyasi Yola Çıktık!"

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu halk için, halk adına siyaset yapmak için yola çıktıklarını söyledi.

Gürsel Mahallesinde Mavi Yengeç Kafede mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda CHP'li Dr. Şahutoğlu ile ekibini ağırlayan Muhtar Sabit Öz, CHP'den milletvekili aday adayı olan Dr. Şahutoğulu'na çıktığı yolda başarılar diledi.

Hatay'da en erken ve ilk startı veren ekip olarak seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden CHP'li Dr. Yılmaz Şahutoğlu "Hatay'ın her tarafını karış karış gezdik ve gittiğimiz her yerde sağ olsun vatandaşlarımızın, halkımızın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandık. Buradan aldığımız moral ve destekle de çalışmalarımızı bugüne getirdik. Bundan sonra da yola yine sizlerden alacağımız destek, şevk, hırs ve moralle devam edeceğiz. Çünkü bizim temel dayanak noktamız sizlersiniz. Siyaseti halk için halk adına yapmak için yola çıktık. Siyasetin odağında insan vardır, insana hizmet vardır ve bizim insanımızda bu hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Bu seçim dönemine dönük ana temalarının yoksullukla mücadele olacağına işaret eden CHP'li Dr. Şahutoğlu "Türkiye'nin en büyük sıkıntısının yoksulluk ve işsizlik olduğunu düşünüyoruz. Gündelik yaşamda bunu zaten hepiniz birebir yaşıyorsunuz ve biz CHP iktidarında da bunu tarihe gömmek adına çok ciddi projelerle yola çıkacağız. Böyle bir gidişata ?dur' demek ancak ve ancak sağlıklı işleyen bir sosyal devlet mekanizmasıyla mümkün olabilir. Adaleti, hakkı, hukuku, emeği ve insanı öncüleyen bir zihniyetle mümkün olabilir. Bu da ancak hiç şüpheniz olmasın CHP iktidarında gerçekleşecektir" diye konuştu.

Türkiye'de ne yazık ki modern kölelik sistemi olarak nitelendirilen taşeron işçiliğini de tarihe gömeceklerinin altını çizen CHP'li Dr. Şahutoğlu "Biz de bunu insanlık onuruyla bağdaştırdığımız bir yöntem olarak görmüyoruz, kabul etmiyoruz. CHP iktidarında taşeron işçilik kalmayacak. Kuşkusuz biz bunu neyle sağlayacağız, CHP şuan ki mevcut zihniyetin yürüttüğü şekliyle. Ranta dayalı ekonomik modeli kesinlikle ret ediyoruz. Biz üreten Türkiye'nin üretim ekonomisini tercih ediyor ve bunu hayata geçireceğiz. Buna hiç kuşkunuz olmasın ki Türkiye Cumhuriyeti'nde CHP iktidarında bunları, bu yapılan yanlış uygulamaların hepsinin hesabı sorulacaktır. Sizlerin sayesinde ve sizlerle birlikte yapılacak" şeklinde konuştu.

Büyük önder Mustafa Kemal'in "Yurtta sulh, cihanda sulh'' ilkesiyle hareket eden bir fikrin siyasi temsilcileri olarak kendi bölgelerinde Hatay'da her yerde ifade ettiklerini sözlerine ekleyen Şahutoğlu şunları söyledi; "Burada da gururla ifade etmek istiyorum. Hatay'ımız sadece bölge de değil Türkiye'de de değil dünya da barışın, sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün örnek alındığı ve örnek oluşturduğu huzurlu ve barışık bir kent durumundadır. Böyle bir sosyal yaşamın içerisinde yüzyıllardır hayatını devam ettirdi. Bundan sonra da hiçbir gayret, hiçbir provokasyon, hiçbir hareket bizim bu birlik ve beraberliğimizi zedelemeye, bozmaya kesinlikle gücü yetmeyecektir. Biz hem içerde barış içeresinde kardeş içeresinde yaşayacağız. Hem komşularımızla da kendimize arzu ettiğimiz iyi niyet ne ise komşularımız içinde aynı şeyi arzu ediyoruz?"


CHP'li Yılmaz Şahutoğlu Gültepe Mahalle sakinleriyle

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu seçim çalışmaları kapsamında birkaç gün önce Gültepe Mahallesi sakinleriylede buluştu.

Yoğun bir katılımın olduğu kahvehane toplantısında konuşan mahalle sakinleri adına konuşan Nilgün Selçuk 2015 seçimlerine dikkat çekerek "Çok önemli bir seçim ve bu seçimle Türkiye çok önemli bir viraj alacak. Bizim için hakikaten Türkiye'nin var olma ve yok olma noktasında büyük bir seçime gidiyoruz" dedi.

Bu mahallenin seçim çalışmalarında çok sık gidip- geldiği yerlerden birisi olduğunu vurgulayan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu kendini evimde hissettiğini belirterek "Bu seçim belki de Türkiye'nin parlamenter sisteminin oylanacağı son seçim olacak. Çünkü mevcut siyasi iktidar ülkeyi baskıyla, otoriter sistemle faşist zihniyetle yönetmeye çalışan, mevcut sistemle besleyip mevcut sistemden tatmin olmayan cumhuriyet rejiminin bütün değer yargılarını iktidarları boyunca bir bir yok etmek için çaba sarf eden çoğunu da neredeyse devre dışı bırakan bir zihniyetin şuan da bizi temsil ettiğini ülkemizi yönettiğine tanıklık ediyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet rejimi sayesinde bugün koltuklarında oturan insanların ne yazık ki cumhuriyet rejiminden yakınmaya devam ettiğine işaret eden CHP'li Şahutoğlu "Bu rejimi bu sistemi değiştirmek yerine Türkiye toplumu açısından Türkiye'nin demokratik yaşamı açısından, sosyal yaşamı açısından, fiziksel ve coğrafi sorunu açısından son derece sakıncalı olduğunu düşündüğümüz başkanlık sistemini getirmeye çalışıyorlar. Bu sistem belki de Türkiye'nin hakikaten hepimizin özellikle son zamanlarda ciddi anlamda hayati olarak algıladığımız ekmek kadar su kadar ihtiyaç hissettiğimiz birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek belki de Türkiye'nin bölünme sürecini tetikleyecek bir sistemin veya bir düzenin ilk adımını atmak için büyük bir çaba içerisinde mücadele ediliyor. Her defasında algı operasyonu yaratmak kaydıyla biz güçlüyüz, şu kadar milletvekili çıkartırız, bu milletvekilini çıkarttığımız zaman biz Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz, başkanlık sistemiyle her şey çözülecek, her şey günlük güneşlik olacak algısı yaratılmaya çalışılıyor" şeklinde konuştu.

Bu ülkeyi 13 yıldır tek başına yönetmiş, sadece iktidar değil muktedir konumunda olunmasına karşın Türkiye'nin hangi sorununu çözdükleri soran CHP'li Yılmaz şunları kaydetti: "Çözmek için elinden tutan mı vardı! Soruyorum size Türkiye'nin yoksulluk sorunu çözüldü mü? Türkiye'de şimdi 20 milyona yakın açlık sınırında yaşayan vatandaşlarımız var, Türkiye'de gelir adaletsizliği geçmişte olmadığı kadar artmışken neyi çözdünüz?"



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi