İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
SERHAT TABANCA,  MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTI. << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Mart 2015, 00:41
Tarih Son Güncelleme: 23 Mart 2015, 00:41
Editör MUSTAFA ATAV

SERHAT TABANCA, MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN YOLA ÇIKTI.

İskenderun'lu Avukat Serhat Tabanca MHP Hatay Milletvekilliği için yola çıktı.
İl merkezinde aday adaylığını açıklayan Tabanca Türkiye'nin tehlikeli bir viraj da olduğuna vurgu yaptı.

Av. Serhat Tabanca MHP'den Hatay Milletvekili olmak için aday adaylığını MHP Hatay il merkezinde düzenlenen törenle açıkladı.

İskenderun'dan konvoy halinde gidilen Antakya'da il binası önünde düzenlenen törende partilileri selamlayan Serhat Tabanca yaptığı konuşmada Hataylılara seslenerek MHP'nin tek çare olduğunu söyledi.

Türkiye'nin bir ateş çemberinde var olma mücadelesi verdiğini belirten Tabanca hükümet eliyle yakılan ateşin vatandaşı her geçen gün daha da mağdur ettiğinin altını çizdi.

Çözüm süreci zırvasıyla teröristlerle pazarlığa oturulduğunu ve pazarlıkla peşkeş sürecinin başlatıldığını diğer yandan ise TC Devleti'nin uluslar arası arenada bir konjöktör ülkesi olarak yerini ve imajını yenilemekte olduğunu dile getiren Tabanca bu bizler için acınası bir haldir dedi.

5 KİŞİDEN BİRİ İCRALIK

Serhat Tabanca Türkiye'nin mevcut durumu ile ilgili yaptığı açıklamada ise ekonomiye değinerek şöyle konuştu: "Dolar iki ayda cebimizden %30 götürmüş icra dairesinde 2.5 milyon icra dosyası bulunmaktadır. Yani her 5 kişiden birisi ya icralık ya da banka mağduru olmuştur. Diğer taraftan sistemi revize etmek için ödediğimiz vergilerin bir buçuk milyarı geçen kısmı Suriyelilere hibe olarak tasdik edilmiştir. Bizim on yıl önce söylediklerimizi maalesef vatandaşlarımız yeni idrak etmektedir. Kıbrıs meselesinde anayasa referandumunda ekonomik meselelerde vatandaşı ne kadar uyarmaya çalıştıysak ta yeni yeni bunun sonuçlarını görmekteyiz.

PROTESTON MÜSLÜMAN İSTİYORLAR

İslam münafıkça hamlelerle tahribata uğratılmıştır. Muhafezakarlık basitleştirilmiştir. Türkiye bir proteston Müslümanlık hegomanyası altına girmiştir. Bir taraftan da Türklüğümüz hakir görülmeye başlanmıştır. Tıpkı Osmanlının yıkılma döneminde olduğu gibi Gürcü olmak Laz olmak mükâfat, fakat Türk olmak bir hakaret sebebi olarak görülmeye başlanmıştır. Biz Türküz elhamdülillah Müslümanız ve bunlardan şüphemiz yoktur. O halde bu eziyetlere razı olmamıza ne gerek var. Bu gerçekleri halkımıza anlatmamız gerekiyor. Böyle tehlikeli bir virajdayız ve bunları halkımıza anlatmak için elimi hatta vücudumu taşın altına koymak için bu yolda aday adayı oluyorum. Bu yol Alparslan'ın Atilla'nın Çağrı bey'in Melik Şah'ın Başbuğ Alparslan Türkeş'in Seyit Ahmet Arvasi'nin Hüseyin Nihal Adsız'ın yoludur, bu yol bizim yolumuzdur. Sizlere ve bu vatana sahip çıkacağız" dedi.

MHP Hatay il başkanı Lütfi Kaşıkçı'nın 7 nisan sonrası için söz vermesini istediği Serhat Tabanca: "Bu bir gazadır kimisi su taşır kimisi mermi atar biz ikisine de talibiz Allah'ın izni ile bu gazadan muzaffer bir şekilde ayrılacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Serhat Tabanca tören sonrası il başkanı Lütfi Kaşıkçı ile sohbet etti sonrasında ise vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.



<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi