İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
Bülent Şeküçoğlu, CHP'den Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 23 Eylül 2013, 21:42
Tarih Son Güncelleme: 23 Eylül 2013, 21:42
Editör MUSTAFA ATAV

Bülent Şeküçoğlu, CHP'den Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Bülent seküçoğlu: "Yeni Arsuz'un İnşaası İçin El Ele"

Petek Kafe'de düzenlenen toplantıda CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman UYAR: "Bugün burada bulunmamızın nedeni, İlçemiz Arsuz'un Belediye Başkan Aday Adaylarından Bülent SEKÜÇOĞLU'nun sizinle bir araya gelip tanışması için buradayız, biz İlçe yönetimi ve yöneticileri olarak bütün Aday Adaylarına eşit mesafede davranıyoruz. Hepsine aynı derecede yakınız. Sayın Bülent SEKÜÇOĞLU'na başarılar diliyorum." dedi

Daha sonra söz alarak Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Bülent SEKÜÇOĞLU konuşmasında şöyle dedi; ?Yeni Arsuz'un inşaasi için el ele' çağrımıza icabet edip aramızda bulunmanızdan dolayı, şahsim ve partim adına onur duydum... hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Karaağaç'tan çevlik sınırına kadar uzanan, doğu akdeniz'in kraliçesi, güneyin inci gerdanlığı Arsuz, doğal konumu, coğrafyası, iklimi ve sosyal dokusuyla, adeta cennetten bir köşedir.

Arsuz, imarı, altyapısı, ulaşımı ile birlikte çevreye, temizliğe ve insana duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla yönetilmelidir.

Yeni ilçemiz Arsuz'un profesyonel projelerle ve ciddi yatırımlarla yeniden şekillenmeye, çağdaş, modern ve örnek bir kentsel yapılanmaya bu bağlamda, bu güzel kentin marka ve modern bir dünya kenti olması için çağdaş şehircilik anlayışının yaşam kalitesiyle desteklenmesine, geniş vizyona ve sanatsal yaklaşıma ihtiyacı vardır.

Bu güzide kent, planlı, programlı ve akıllı projeler ile çağdaş yatırımlarla dünya standartlarında, yaşanabilecek, modern bir kültür ve turizm merkezi olmayı, Türkiye'nin cazibe merkezi olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Modern bir kentin gereklerini yerine getirmek adına, sosyal sorumluluk çerçevesinde;

  • adil hizmet anlayışıyla halkına hizmet vermek,
  • proje ve yatırımların gerçekleşmesi için altyapı ve zemin oluşturmak,
  • yatırımcıların ve istihdamın önünü açmak belediyelerin asli görevidir.
  • Sağlıklı ve çağdaş bir kentin yerel hizmetlerinin başarılı olması için, yönetim anlayışının "halk için ve halkla birlikte" oluşturulması gerektiğine inanıyorum.

    Önümüzdeki yıllarda büyük bir değişim ve yenilenme sürecine girecek olan Arsuz'un; eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra kentsel gelişim açısından bir bütün olarak masaya yatırılıp yeniden planlanması gerekiyor.

  • yerleşim birimlerini en modern şekilde ıslah ve entegre eden,
  • yönetim ve hizmetin en sağlıklı biçimde yayılmasını sağlayan çağdaş kentsel yerleşim bölgelerinin yani sıra;
  • ulaşım, turizm, tarım, balıkçılık gibi önemli unsurları geliştiren, sağlık, sosyal ve spor kulvarlarındaki olanakları artıran, tüm yatırımları kolaylaştıran,
  • altyapı ve yenileme hizmetlerine ışık tutan çağdaş ve bilimsel bir plan'ın acilen hazırlanıp hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyorum...
  • Bülent Seküçoğlu olarak ben; yurtiçi ve yurtdışı öğrenim sürecinin ardından edindiğim inşaat mühendisliği kariyerimi, yaşam tecrübelerimi ve insan sevgisiyle yoğrulmuş demokrat kişiliğimi memleketime ve bu güzel coğrafyaya borçluyum.

    Bundan önce bana layık görülen inşaat mühendisleri odası yöneticiliği, ticaret ve sanayi odası yöneticiliği ve partimin belediye meclis üyeliği görevlerini onur ve şerefle yerine getirdim.

    Bu nezih coğrafyanın geleceği için yaşamsal önem arz eden temel yapılanma sürecinin, kesinlikle ufku geniş, deneyimli, gerçekçi ve üretken bir kadroyla yönetilmesi gerektiğine inanıyorum.

    Toplumcu belediyecilik hizmetleri, salt karizmatik belediye başkanlarınca değil; ancak demokratik, katılımcı, üretici, birleştirici, uyumlu ve bilinçli ekip çalışmasıyla gerçekleşebilir.

  • geniş vizyona sahip, bilinçli ve üretken,
  • ayni zamanda bu coğrafyanın her kesimini temsil eden,
  • projeler geliştiren,
  • değişim ve gelişime açık,
  •    
  • etkin bir belediye meclisi ve Arsuz'un öz değerleri olan sizlerle,
  • ve özellikle örgütümüzle el ele vererek modern Arsuz'u yeniden inşa ve imar etmek için; bilimin ve tekniğin rehber alındığı, demokratik katılımcı belediyecilik anlayışıyla "halkın söz ve karar sahibi" olduğu bir yönetimle; demokrasi ve cumhuriyetin temel değerlerine saygılı, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü ve en saygın partisi olan CHP'den Arsuz'un belediye başkanlığına aday adaylığımı ilan ediyorum...
  • Saygıdeğer dostlarım; Türkiye'nin siyasi geleceğine yön verecek olan önümüzdeki yerel seçimler demokrasi ve cumhuriyet aşığı her yurttaşa çok önemli bir misyon yüklüyor.

    Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz siyasi ve ekonomik koşulların giderek ağırlaştığı, toplumsal barışı, huzur ve kardeşliğimizi hedef alan provakasyonların arttığı günümüzde, öncelikli olarak görevimiz ve hedefimiz CHP'yi iktidara taşımaktır.

    Ayrıştırma ve ötekleştirme politikalarına inat; özellikle Hatay'da tüm farklı renklerimizle birlikte kardeşlik, hoşgörü ve barış'in örnek tablosunu özenle korumaya, Türkiye Cuhuriyet'i ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri'nin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz.

    Hatay'ın kardeşliğini ve huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

    Bu seçimlerde bir tek insanimizi bile küstürme lüksümüz ve hakkimiz yoktur.

    Bu demokratik yarışta görev kime verilirse verilsin başta tüm aday adayları arkadaşlarım olmak üzere; Karaağaçtan kale'ye kadar Arsuz'u seven herkesin; CHP çatısı altında, tek yürek olup bu güzelliklere, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacağına; ve Arsuz'u yeniden inşa etmek için el ele vereceğine yürekten inanıyorum.

    Gün, birlik ve beraberlik günüdür...

    Ben değil biz düşüncesi ile " halkın söz ve karar sahibi olduğu" yönetim anlayışıyla yeni Arsuz'u birlikte inşa etmek ve CHP'yi taşımak için el ele verelim"



    << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
    Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

    SİYASET

    TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

    TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

    AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

    AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

    Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

    haberlerx Untitled Document

    Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

    ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
    RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

    Altyapı: MyDesign Haber Sistemi