İskenderun ATAV Gazetesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

VİDEO ARA


AK Parti Arsuz ilçe yönetiminde nasıl bir yenilenme olacak?07 Ağustos 2017
haberlerx
Untitled Document
BEKİR ALTAN, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI << Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>

Tarih Haber Giriş: 31 Ekim 2013, 20:00
Tarih Son Güncelleme: 31 Ekim 2013, 20:00
Editör MUSTAFA ATAV

BEKİR ALTAN, AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, siyasetin halka hizmet sanatı olduğunu belirtti.
Altan,AK parti Payas İlçe Teşkilat binası önünde düzenlenen törenle aday adaylık başvuru dosyasını ilçe Başkanı Ali Aksoy'a teslim etti.

Bekir Altan, Payas Belediyesi'ndeki görevlerini layıkıyla yaptığını ifade ederek, "Siyaset her türlü kaynağı yerli yerinde kullanarak insana hizmet etme sanatıdır. Siyaseti, bir makam mevki, şan şöhret ya da sen ben kavgasının çok ötesinde görüyorum. Ak Parti Belediyeciliğinin başarısında asıl nokta olan insana hizmet ederek insanın gönlünü hoş tutmak bizlerinde öncelikli hedefleridir. "dedi. Altan,Bizler böyle bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk içerisinde birçok zahmeti ve türlü türlü çileyi barındırıyor. Bunu gayet iyi biliyorum. Bunun yanında zahmetsiz rahmet olmayacağını da iyi biliyorum. Gerçekten bizler katılımcılığa açık, ben değil, biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkacağız.Bu düşünce ve inançla, güzel ilçemiz Payas'ımıza hizmet etme noktasında Belediye Başkanlığına aday adaylığımı resmen açıklıyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci ise AK Parti'nin artık bir marka olduğunu belirterek,"Şuan'da partimizde 1-Ekim, 1Kasım arasında belediye Başkanlıkları için başvurular alınıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizim yolumuz hizmet yolu. Bizim yolumuz doğruluk dürüstlük yoludur. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde iddialıyız"dedi.

Aksoy ise Payas'ın ilçe olma noktasında iktidarın büyük bir özveri gösterdiğini belirterek şimdi rekor bir oyla bu hizmetlere en güzel cevebı vereceklerini ifade etti.

Düzenlenen toplantıya, muhtarlar, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


<< Onceki Haber ------- Sonraki Haber >>
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASET

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY TEK DERDİMİZ BELEN, TEK DERDİMİZ HATAY

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ AK PARTİ HBB ADAYI MEHMET ÖNTÜRK, SAHAYA İNDİ

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

haberlerx Untitled Document

Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın Haberi Okumak İçin Tıklayın

ATAV Gazetesi Sahibi ve Kurucusu : Mustafa Atav Yönetim Yeri : ATAV GAZETE ve MATBAACILIK Gürsel Mah. 536. Sok. No:7/A - İSKENDERUN
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi